Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині через дитячі пустощі вогонь наробив біди

Будьте обережні з вогнем!

Фото – пресслужба ГУ ДСНС України у Волинській області.

На Волині через дитячі пустощі вогонь наробив біди

Минулої доби рятувальники ліквідували 3 пожежі у житловому секторі краю

Так, 29 березня зафіксовані пожежі у Луцькому та Ковельському районах.

Уночі трапилася пожежа в цегляному житловому будинку в селі Лище Луцького району. Пожежа, що виникла в коридорі, поширилася на меблі, хатні речі, стіни й сягнула перекриття. Силами рятувальників 1 та 25 ДПРЧ м. Луцька горіння ліквідоване о 04:19. Причину пожежі з'ясовують.

Імовірно, через дитячі пустощі з вогнем трапилася пожежа в дерев'яній господарській будівлі в селі Прохід Ратнівської громади на Ковельщині. Повідомлення про пожежу надійшло о 14:09, рятувальники 14 ДПРЧ разом з працівниками місцевої пожежної охорони села Гріники працювали понад годину, аби її приборкати.

Допоки відбувалося гасіння цієї пожежі, у селі Язавні на Ратнівщині виникла пожежа в господарській будівлі. На місце події прибули пожежники місцевої пожежної охорони села Самари та села Річиця.

Фото пресслужби ГУ ДСНС України у Волинській області.
Імовірно, пожежа трапилася через коротке замикання електромережі. Фото пресслужби ГУ ДСНС України у Волинській області.

 Вони власними силами спочатку локалізували горіння, а відтак о 15:28 – ліквідували, врятувавши будівлю від знищення вогнем. Імовірно, пожежа трапилася через коротке замикання електромережі, інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Волинській області.

Читайте також: Пом'яніть сьогодні рідних (Молитва).

Реклама Google

Telegram Channel