Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Вакцинальний автобус відвідав ще одне село на Волині

З турботою про здоров'я!

Фото: facebook.com.

Вакцинальний автобус відвідав ще одне село на Волині

Цього разу «Територія здоров'я» консультувала мешканців села Галинівка, яке належить до Оваднівської громади Володимирського району

Турбота про здоров’я волинян, запобігання недугам і наближення якісних медичних послуг до людей – основна мета таких виїздів, ініційованих Головним державним санітарним лікарем області Наталією Янко.

Про це повідомляє Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб.

У Галинівці було надано півтори сотні медичних послуг. Зокрема, мешканців оглядали і консультували спеціалісти:

  • хірург – 8;
  • травматолог – 10;
  • гінеколог – 9;
  • сімейний лікар – 37.

Окрім того, відбулися вимірювання рівня глюкози в крові (22), артеріального тиску (19), ультразвукова діагностика (17), ЕКГ (12), четверо людей вакцинувалися від коронавірусної хвороби, зроблено 13 швидких тестів на ВІЛ/СНІД, гепатити В та С, COVID-19.

Фахівці Володимирського відділу установи комунікували з людьми про переваги здорового способу життя, правильного харчування та імунопрофілактики. Також розповіли про заходи запобігання неінфекційним та інфекційним хворобам, зокрема, туберкульозу.

«Територія здоров’я» відбулася за підтримки й участі представників Володимирської районної державної адміністрації, медичних працівників Володимирського ТМО й Оваднівського центру первинної медичної допомоги.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel