Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Боксер Усик перед боєм з Ф’юрі надихається... Кучмою

Усик та Ф'юрі зійдуться за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій категорії в Саудівській Аравії 18 травня.

Фото із сайту sport.ua.

Боксер Усик перед боєм з Ф’юрі надихається... Кучмою

Точніше, його книгою «Україна – не росія»

Олександр Усик зізнався, що читає книги під час підготовки до бою з Тайсоном Ф’юрі і не стежить за соцмережами свого суперника.

«Я зосереджений лише на моїй підготовці, на таборі, на моїй родині та команді. Я ніколи не використовую Instagram. Зараз. Зараз це погано для мене – це трата часу. Я читаю книжки, спілкуюся з родиною. Я не знаю, що відбувається поза моїм табором, домом. У мене дві книжки (у тренувальному таборі. – Ред.). Перша – це книга з психології, а друга – це книжка колишнього Президента України Кучми «Україна – не росія», – розповів Олександр Усик.

До речі, коли журналіст YouTube-каналу Seconds Out поцікавився в Олександра, як він ставиться до таких прізвиськ, як «кролик» та «середньоваговик», якими «нагородив» його Ф’юрі. «Слухай! Моє прізвисько – Кіт. Але вулиця називає мене Олександром Грозним», – зі сміхом відповів Усик.

Нагадаємо, Усик та Ф'юрі зійдуться за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій категорії в Саудівській Аравії 18 травня.

37-річний Олександр Усик (зріст – 191 см) провів 21 бій на професійному рингу та здобув 21 перемогу. На рахунку 35-літнього британця Тайсона Ф'юрі (зріст – 206 см) 34 виграші у 35 поєдинках.

Читайте також: Українець Андрій Лунін отримує найменшу зарплату в «Реалі». Тепер її подвоять?.

Реклама Google

Telegram Channel