Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Монокуляри з відмінними оптичними характеристиками, які наближають віддалене

Реклама.

Фото: praktica.com.ua.

Монокуляри з відмінними оптичними характеристиками, які наближають віддалене

Такі портативні пристрої призначені для здійснення спостереження за об'єктами, які знаходяться на суттєвій відстані. При цьому їхній розмір істотно збільшується. Якісні монокуляри купити в Україні можна в інтернет-магазині компанії Praktica. Тут ви знайдете технічні пристрої від перевіреного німецького виробника з найдостойнішими характеристиками.

Що собою являють і якими перевагами відрізняються монокуляри з каталогу німецького бренду?

Цей оптичний пристрій має багато спільного з біноклем, хоча й істотно від нього відрізняється. По-перше, монокуляр — це прилад з однією лінзою. Тобто, він забезпечує так званий монокулярний зір. Купити монокуляри в Києві та інших населених пунктах України прийнято для подорожей, ремонтних робіт, охорони, альпіністів, спелеологів, авіації, поліції, а також для військової сфери. 

Характеристики приладів

Ззовні такий пристрій має вигляд труби, з обох торців якої розташовані лінзи. Від їхніх параметрів залежить ступінь збільшення й наближення, передбачений для конкретного приладу. Комфортністю, потужністю, практичністю й довговічністю відрізняються монокуляри з каталогу інтернет-магазину компанії Praktica. Їм притаманні також такі характеристики:

  • Можливість налаштування рівня збільшення. Фіксована стабільність важлива, наприклад, для ведення загального спостереження і на спортивних змаганнях. А ось регулювання збільшення дасть можливість вести спостереження з різної відстані.
  • Оптимальний діаметр об'єктива від ТМ Praktica. Якщо вибрати і придбати монокуляр занадто великого перерізу, то при цьому з-за його меж на скло потраплятиме світло, погіршуючи огляд. А ось занадто вузький діаметр обмежує кут огляду.
  • Захищений корпус. Зазвичай обладнання такого типу використовується в ускладнених умовах, наприклад, на риболовлі, полюванні, плавальному засобі. Тому доречно вибрати монокуляр, який захищений від потрапляння всередину вологи, пилу й інших забруднень.
  • Покращений функціонал. Пропоновані на зазначеному вище сайті монокуляри замовити можна з компасом або далекоміром. Крім того, ці оптичні пристрої пропонуються з чохлом, ремінцем, спеціальною мікрофіброю для догляду за лінзами.
  • Компактність і ергономічність. Такі пристрої легкі, невеликі за розміром, зручно поміщаються в руці. Важить прилад трохи більше 160 г. Завдяки рельєфній поверхні, прогумованому матеріалу та ергономічній формі монокуляр не ковза у руці.
  • Удосконалена оптика. Монокуляр від ТМ Praktica збільшує об’єкт в 10 разів, має оптимальне поле зору й кут огляду. Призми Roof і Bak4, а також лінзи з повним багатошаровим просвітлювальним покриттям забезпечують відмінну видимість. А заповнення азотом і герметичність захищають об’єктив від запотівання.   

Основні критерії вибору

Якщо вам потрібно вибрати й купити монокуляр, на сайті компанії Praktica ви знайдете широкий вибір таких пристроїв від виробника. На кожен товар надається гарантійний термін до 2 років. Але насправді такі прилади служать набагато довше без поломок і виходу з ладу. Неодмінно вразить якісна оптика, чітке зображення, відмінне збільшення об'єктів, стійкість до впливу агресивних факторів зовнішнього середовища. Консультанти магазину допоможуть вибрати монокуляр за такими критеріями: 

  • технічні характеристики;
  • комфортність експлуатації;
  • оптичні параметри об’єктива;
  • особливості дизайну приладу.  

Рекомендуємо вам оригінальні монокуляри купити недорого з безкоштовною доставкою в інтернет-магазині компанії Praktica. Такий прилад прослужить вам багато років, не втрачаючи відмінні вихідні характеристики й новизну зовнішнього вигляду.   

Реклама Google

Telegram Channel