Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
У селі на Волині провели акцію з озеленення території біля місцевого клубу

Дерева садили вихованці Скулинського шкільного лісництва та учні Білашівської гімназії.

Фото: kolodyazhne-gromada.gov.ua.

У селі на Волині провели акцію з озеленення території біля місцевого клубу

У Колодяжненській громаді відбулася екологічна акція, у рамках якої було висаджено 75 туй, 2 ялиці та 2 тюльпанових дерева.

Ініціював захід сільський голова Віталій Кашик та управління гуманітарної сфери виконавчого комітету сільської ради.

Про це інформують у Колодяжненській громаді.

Мета акції - не лише оновити місцеву флору і покращити благоустрій села, а й нагадати про важливість екологічних ініціатив жителям, особливо – дітям.

Раніше повідомляли, що на території клубу с. Білашів були видалені аварійні дерева і підготовлено грунт для посадки нових.  

На екологічний захід був запрошений і державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища у Волинській області Микола Марчук. А висадка дерев відбувалася за активної участі Скулинського шкільного лісництва та учнів Білашівської гімназії. Долучилися і представники місцевої влади та бюджетних установ.

Учасників екологічної акції привітав Віталій Кашик та наголосив, що на рівні громади періодично відбуваються заходи із популяризації екологічних ініціатив та з метою еко-відновлення та озеленення й подякував усім, хто долучився.

Представниця Скулинського шкільного лісництва ознайомила присутніх із особливостями правильної висадки туй, після чого усі приступили до роботи.

Тож невзовзі результат праці милуватиме око тутешніх жителів. Адже планується подальший благоустрій цієї території, - зазначають у громаді.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У День добрих справ депутати Волиньради озеленили територію дитячого центру.

Реклама Google

Telegram Channel