Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
У луцькому виші навчатимуть на стоматолога

В університеті понад три роки діє медичний факультет і є вся необхідна база для навчання і наукової практики.

Фото: facebook.com.

У луцькому виші навчатимуть на стоматолога

На базі медичного факультету ВНУ ім. Лесі Українки підписали договір із КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка», аби навчати майбутніх абітурієнтів за напрямком – стоматологія

Нині триває етап ліцензування спеціальності і вже згодом у виші зможуть викладати досвіченні стоматологи нашого комунального закладу.

Про це інформує Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка.

Участь у підписанні угоди взяли: ректор ВНУ ім. Лесі Українки - Анатолій Цьось та декан медичного факультету - Андрій Порочинський.

Нагадаємо, в університеті понад три роки діє медичний факультет і є вся необхідна база для навчання і наукової практики.

За словами Анатолія Цьося Ь гарну освіту можна отримати лише у співпраці з практиками, яких залучають до освітнього процесу. Цими практиками стануть лікарі-стоматологи медичної установи Луцька.

Під час підписання угоди директорка КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» - Любов Яковчук наголосила, що комунальний заклад зможе надавати якісні знання у всіх напрямках стоматології для майбутніх абітурієнтів ВНУ ім. Лесі Українки. Згодом ці студенти зможуть також на базі комунального закладу навчатись на інтернатурі.

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Юні волиняни влаштують марафон захоплюючих показів і вистав.

Реклама Google

Telegram Channel