Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Браслети та сережки від відомого бренду Pandora

Реклама.

Фото: e-pandora.ua.

Браслети та сережки від відомого бренду Pandora

Про якісні та красиві ювелірні прикраси мріє кожна жінка. Їх не так складно роздобути, адже є яскраві пропозиції від виробника Pandora, який пропонує браслети ручної роботи з незвичайним оформленням та декоруванням. Неповторний і унікальний стиль притаманний кожній прикрасі, за допомогою якої вдасться створити неперевершений образ.

Вражає ще й різноманітність прикрас із однієї категорії. Адже звичайні браслети по-різному декоруються, можуть мати різні розміри та характеристики, відрізнятися матеріалами та іншими елементами, що декоруються.

Різновиди браслетів

Дані прикраси бувають наступних типів:

  1. Ланцюжок. Універсальна і водночас елегантна прикраса, доповнена великою кількістю ланок, при цьому вони розташовані один до одного дуже близько;
  2. Сітчасті. Виготовляються з дрібних осередків однакової форми та структури, що ідеально облягають зап'ястя;
  3. Бангли. За формою нагадують тонкі обручі, при цьому є круглі та вигнуті моделі;
  4. Ланки. Конструкція браслетів включає великі ланки, з'єднані між собою. Додатково декоруються різними написами, намистинами та іншими елементами;
  5. Слайдери. Доповнюються спеціальною застібкою, щоб була можливість регулювати довжину браслета;
  6. Шкіряні. Натуральна шкіра комбінується з різними намистинами та іншими елементами декору;
  7. З намистинами. Різноманітне виконання завдяки використанню різних комбінацій намистин.

При виготовленні таких прикрас використовують золото 585 проби, срібло 925 проби, сплави з покриттям золота, а також штучну або натуральну шкіра.

Різноманітність дизайнів та в цілому виконання досягається за рахунок використання додаткових компонентів, що декорують. Серед них можна вказати силікон, емаль, скло, оксид цирконію, кристали та різноманітні перлини.

Сережки від бренду Pandora

Вишукані ювелірні вироби, за допомогою яких вдасться відображати свої емоції, почуття, а також загалом сформувати яскравий образ та настрій. Перш ніж сережки купити, необхідно визначитися з їх видом. Тому що на вибір є сережки-пусети, трансформери, хупи, асиметричні моделі, а також такі, де можна закріпити потрібну кількість намистин.

Для їх виробництва ювеліри Pandora використовують такі матеріали:

  • срібло 925 проби (матеріал, що чудово піддається обробці, прикраси виконані у вигляді зірок, птахів та сердець, вироби можуть бути як простими, так і доповнюватися складним дизайном у комбінуванні з іншими матеріалами);
  • золото 585 проби (хороший варіант виконання для тих, у кого смаглява шкіра, образ доповнюється витонченістю та елегантністю, матеріал додатково стійкий до зношування та пошкоджень);
  • сплав з покриттям 14-каратним золотом (прикраси з даного матеріалу мають неймовірної краси блиск, а також відрізняються міцністю та довговічністю).

Серед додаткових матеріалів можна виділити перлини, кубічний оксид цирконію та кристали в різному виконанні. Нерідко використовується емаль, щоб надати прикрасі оригінального кольору та відтінку.

Як вибирати та купувати прикраси?

За допомогою потрібно звернутися до інтернет-магазину e-pandora, де є достатньо прикрас із різних категорій, детально розписані їх характеристики, параметри, а наявність фотографій дозволяє зробити оцінку наочно. Допомога завжди доступна у форматі консультацій від менеджерів магазину.

Кожна прикраса має відповідний сертифікат, фірмове упакування та гарантію. За бажання можна розглянути до покупки різні органайзери для зберігання прикрас, а також безліч інструментів для чищення. Для додаткової зручності вибору всі прикраси поділені на колекції, але є й лімітовані колекції в особливому виконанні.

Реклама Google

Telegram Channel