Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Огляд шин Kapsen K737

Реклама.

Фото: shiny-diski.com.ua.

Огляд шин Kapsen K737

Літні автошини Kapsen K737 – це покришки, призначені для інтенсивної експлуатації в міських умовах. У Києві та Харкові їх купують власники легкових автомобілів бюджетного і середнього класу, які проводять багато часу в дорозі. Гуму Kapsen K737 https://shiny-diski.com.ua/uk/kapsen-k737 відрізняє доступна ціна і висока якість, яка виражається у відмінних ходових характеристиках.

Про шини Kapsen K737

Літні шини Kapsen K737 виробляє китайський концерн Shandong Huasheng Rubber на високотехнологічному повністю автоматичному обладнанні зі складною системою електронного контролю. Для виготовлення гуми використовується високоякісна сировина та інноваційні технології.

Завдяки використанню новітніх полімерів, присадок і добавок компаунд автошин витримує з легкістю експлуатаційні навантаження, має захист протектора від швидкого зношування, низький опір коченню та довговічність.

Під час експлуатації покришки демонструють прекрасне зчеплення з дорожнім полотном, забезпечують авто стійкість і маневреність, відсутність ризику аквапланування, ефективне гальмування, економію палива.

Плюси та мінуси покришки Kapsen K737

Шини Kapsen K737 мають низку переваг:

  • курсова стійкість при високих швидкостях;
  • маневреність, відмінно переносять бічні навантаження під час проходження поворотів;
  • надійне зчеплення коліс із дорожнім покриттям (сухим, мокрим);
  • хороша чуйність на кермові команди;
  • рівномірний знос протектора завдяки правильно розподіленому навантаженню й оптимальному тиску за якісного балансування;
  • продумана дренажна система ефективно відводить воду з плями контакту колеса з дорогою в дощову погоду, виключаючи ризик аквапланування;
  • швидке гальмування з коротким гальмівним шляхом на будь-якому покритті;
  • зменшений опір коченню допомагає економити паливо;
  • термостійкість при високих температурах (не плавиться);
  • низька вартість;
  • довгий термін експлуатації.

Загалом користувачі Kapsen K737 з Києва, Харкова та інших міст України позитивно відгукуються про автогуму. Тільки деякі автолюбителі попереджають про появу шуму при швидкості вище 90 км/год на трасі. Також не радять використовувати автошини для поїздок по вибоїстих дорогах через відносно м'які боковини - є ризик пошкодити диски й пробити саму гуму.

Протектор автошини Kapsen K737

Профіль шин має продуманий асиметричний малюнок, розроблений за допомогою 3D-моделювання. У центральній частині гуми проходять поздовжні канавки та прорізи меншого розміру, які покращують прохідність по мокрих покриттях доріг, ефективно евакуюючи воду із зони контакту з дорогою.

Два центральних ребра забезпечують курсову стійкість, а досить жорсткі плечовини профілю мають масивну форму. Завдяки цьому покришка має максимальний контакт із поверхнею за оптимального тиску.

Сучасні полімери в складі компаунда, такі як силіка, забезпечують надійне зчеплення з дорожнім покриттям, зменшують опір коченню, що позначається на економії пального, запобігає плавленню під час контакту колеса з розпеченим асфальтом. Використання Kapsen K737 гарантує комфортну та стабільну їзду.

Для яких автомобілів підійде гума Kapsen K737

Автомобільна гума Kapsen K737 випускається в декількох типорозмірах (R13-R17) з різною шириною і висотою в кожному розмірі. Широкий розмірний ряд дозволяє автолюбителям вибрати відповідні шини для свого авто. Найчастіше покришки використовуються на легкових автомобілях бюджетної та середньої категорії, невеликих кросоверах і позашляховиках.

Реклама Google

Telegram Channel