Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
На Волині запрацював Центр допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства (Фото)

Контактний телефон денного центру з кризовою кімнатою : +380 (96) 730 27 84.

Фото: facebook.com.

На Волині запрацював Центр допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства (Фото)

Відсьогодні у Литовезькій громаді запрацював Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі із кризовою кімнатою цілодобового перебування

Заклад створено за кошти державної субвенції у сумі понад 1,3 млн грн. Зокрема, капітально відремонтували приміщення та облаштували 4 ліжко-місць. Тут також є кухня, санвузол, душова кімната та вся побутова техніка.

Про це інформує Литовезька територіальна громада.

Загалом у Центрі створені усі умови для безпечного та комфортного перебування осіб, що постраждали від домашнього насилля: тут вони зможуть не лише знайти тимчасовий прихисток та сховатися від кривдника, а й отримати психологічну, соціальну та правову допомогу.

Влаштування до притулку здійснюється на підставі направлення, виданого постраждалій особі структурним підрозділом органу місцевого самоврядування, уповноваженим підрозділом органу Національної поліції, мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим особам та особистої заяви, до якої додається копія документа, що посвідчує особу (за наявності).

Щоб потрапити до Центру постраждалій особі (особам), необхідно звернутися до поліції або Центру надання соціальних послуг Литовезької сільської ради.

Контактний телефон денного центру з кризовою кімнатою : +380 (96) 730 27 84

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Довгожителька з Волині відзначила поважний ювілей.

Реклама Google

Telegram Channel