Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
У Ковелі легендарному воїну «Данте» передали квадрокоптер

Разом - до перемоги!

Фото Ковельська міська рада.

У Ковелі легендарному воїну «Данте» передали квадрокоптер

Про нашого легендарного ковельчанина, захисника Данила, який має позивний «Данте», ми уже розповідали неодноразово. Це саме він передав рідному місту синьо-жовтий стяг, який разом з побратимами встановив на острові Зміїний після того, як росіяни в червні 2022 року покинули цю «гарячу» точку протистояння. Відтепер реліквія зберігається у фоє міської ради, як символ незламності духу українського народу

Про це інформують в Ковельській міській раді.

«У свої 25 –  Данило керує взводом, який тримає 15 кілометрів лінії фронту. У їх обов’язках – мінування, інженерні загородження, знешкодження вибухо-небезпечних предметів, часто доводиться брати участь і в стратегічних операціях.

Зараз хлопець приїхав у відпустку. І ми аж ніяк не  могли його відпустити  з порожніми руками. Сьогодні міський голова Ігор Чайка передав командиру інженерно-саперного взводу DJI Mavic 3T.

Уже традиційно говорили з Данилом про ситуацію на фронті. Каже, вона досить складна.  І саме  завдяки  дронам  вдається утримувати позиції.  А хлопці постійно удосконалюють квадрокоптери, знаходять нові можливості для їх використання. Навіть уже навчились з їх допомогою заміновувати  території, на яких стоїть ворог.

 

 Поділився «Данте» і  новинами з особистого життя. Два дні тому він зробив пропозицію своїй коханій. Усе організував дуже красиво і оригінально.  Місце вибрав особливе – місток з написом «Слава Україні – Героям слава!». Підтримали друзі, які додали звукового і світлового оформлення цій зворушливій події.

 І головне – дівчина погодилась. За словами хлопця, Марина дуже особлива, теж ковельчанка, дуже його  надихає, є для нього – опорою і підтримкою.

Вітаємо Данила та його кохану. Так хочеться, щоб якнайшвидше ми забули про війну і якнайчастіше раділи таким хорошим новинам», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Волинський військовий передав рідному місту прапор із написами захисників.

Telegram Channel