Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Журналістка «Волині» допомогла конгресменам США прийняти правильне рішення про допомогу Україні

Разом - до перемоги!

Фото Катерини Зубчук.

Журналістка «Волині» допомогла конгресменам США прийняти правильне рішення про допомогу Україні

Заслужена журналістка України Катерина Зубчук взяла участь у проукраїнському мітингу, який відбувався біля стін Капітолію, де годину тому Палата представників проголосувала за надання Києву довгоочікуваної військової та фінансової допомоги на понад 60 мільярдів доларів

«За» проголосувало 311 конгресменів. До правильного рішення їх спонукав великий мітинг, на який люди почали збиратись із самого ранку і чекали кінця голосування.

Їх бачили і чули конгресмени, коли йшли на роботу.  Серед мітингарів була і журналістка нашої газети Катерина Зубчук.

За її словами, учасники акції тримали українські прапори та плакати із закликом допомогти Україні, а також із лозунгами проти путіна.

Катерина Зубчук серед мітингарів поблизу стін Капітолію. Фото Миколи ЗУБЧУКА.

 Як відомо, після успішного голосування навіть в залі ряд конгресменів не стримали емоцій і в їхніх руках з’явились українські прапорці. Через це спікер Джонсон  навіть зробив зауваження, оскільки згідно з регламентом там має бути лиш один прапор – американський.

Прийнятий законопроект ще має бути проголосований в іншій палаті Конгресу – Сенаті. Ймовірно, перше голосування може відбутись уже у вівторок. Президент США Джо Байден закликав зробити це якнайшвидше. 

А зброя вже готова до відправки в Україну.

Українці вийшли на акцію протесту разом із малими дітьми. Фото Катерини ЗУБЧУК.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel