Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Улюблена журналістка олігархів Коломойського та Палиці попросила пробачення у своїх глядачів

Не виключено, що якось перед президентськими виборами згадають легенду, що «Україною має керувати жінка» – і цю пані будуть висуватимуть на гетьманшу. Її і так уже максимально розкрутили – навіть «українською скабєєвою» називають...

Фото з youtube-каналу Наталії МОСЕЙЧУК.

Улюблена журналістка олігархів Коломойського та Палиці попросила пробачення у своїх глядачів

Ведучим «1+1» вибачатися перед глядачами – це як раз плюнути. Таке було вже – і таке ще буде. Інших би давно закрили, звільнили, оштрафували, звинуватили б у «поширенні ІПСО», а тут – навіть пальчиком не погрозять...

А що ж сталося? 19 квітня на ютуб-каналі Наталії Мосейчук, ведучої каналу «1+1», було опубліковано відео під заголовком «Фронт посипався. Втрачаємо незалежність».

Це відео – скорочена версія її розмови з Богданом Яременком, Володимиром Фесенком, Максимом Бахматовим та Андрієм Мельником в програмі «Теми з Мосейчук», де обговорювали «найгірші сценарії» для України.

Скріни не горять...
Скріни не горять, пані Наталю...

 За кілька годин після критики в соцмережах ведуча вибачилася перед своїми підписниками та усіма іншими, хто вже встиг побачити цей заголовок та обкладинку до відео, та заявила, що це була помилка СММ-ника, якого вже оштрафували:

«Друзі, хочу надати пояснення про обкладинку до відео з заголовком про ситуацію на фронті. Насамперед хочу попросити вибачення перед своїми підписниками та всіма громадянами, що побачили цю обкладинку.

Член нашої команди, що відповідає за SMM, припустився помилки. Його було оштрафовано.

Як ви могли помітити, ми нещодавно почали публікувати ключові фрагменти з наших ефірів та випусків у формі коротких відео. Цей хлопець лише набивав руку, тому зіграв людський фактор», – написала ведуча в соцмережах.

На відео до цього посту вона також попросила «не хайпувати на цій помилці колег по інформаційному фронту», зокрема, анонімний телеграм-канал «Джокер», який написав про цю обкладинку.

І ви вірите у це виправдання, що роботу «цього хлопця» перед випуском в ефір не перевіряють і «добро» на обкладинку не дає сама авторка програми?

Зараз відео на ютуб-каналі Мосейчук розміщено без обкладинки під назвою «Найгірший сценарій для України: що буде, якщо припиниться допомога від США?».

А зараз перегляньте відео, як колектив «1+1» просить вибачення за участь в інформаційній війні проти народу України:

Читайте також: Журналістка «Волині» допомогла конгресменам США прийняти правильне рішення про допомогу Україні.

Реклама Google

Telegram Channel