Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Тактичні штани та сумки – чудові помічники для військових та активних людей

Реклама.

Фото: militarka.com.ua.

Тактичні штани та сумки – чудові помічники для військових та активних людей

Будь-яке екіпірування має створювати свободу руху та комфорт для людини, тому рекомендується купувати спеціалізований одяг та аксесуари. Все це виготовлено під екстремальні умови, відрізняються зносостійкістю, довговічністю, практичністю та надійністю в цілому. Поряд із високою якістю можна відзначити простоту догляду.

Особливу увагу потрібно звернути на тактичні штани, які будуть строгими та лаконічними, непомітними у відтінках, функціональними та невибагливими у догляді. До них відмінно підійдуть відповідні тактичні кросівки, що міцно утримують ногу і забезпечують її захист. Вони відрізняються посиленою конструкцією та міцною підошвою.

Різновиди та особливості тактичних штанів

Одна з класифікацій для поділу цього одягу – це сезон:

  • літні (полегшені тактичні штани, що дихають та пропускають повітря);
  • зимові (утеплені моделі, базовий одяг для захисту від холодів);
  • весняні (досить легкі, але водночас захищають від невеликого холоду);
  • осінні (дарують тепло, добре переживають умови різких температурних перепадів).

Тактичні штани доповнюються еластичним поясом на гумці, манжетами та підколінками, двома кишенями спереду та з боків на кнопках, широкими лямками під ремінь, а також складками на колінах, щоб зручно пересуватися.

Тактична сумка

Це чудовий помічник для мандрівників, солдатів, офіцерів, правоохоронних органів тощо. Ознайомитись із пропозиціями можна за адресою https://militarka.com.ua/ua/voennie-rjukzaki-i-sumki/sumki-takticheskie.html, де є аксесуари від різних виробників. Багато виробів доповнюються відсіком для кобури, кишенями для холодної зброї, документів та особистих речей.

Об'єм від 8 до 40 літрів залежно від габаритних розмірів. На тильній стороні багатьох моделей є подушки, що покриваються сіткою. Для виробництва використаний м'який і водночас міцний синтетичний ремінь.

Найчастіше тактичні сумки доповнюються однією широкою лямкою, яка може регулюватися по довжині. На передній частині часто є система кріплень, щоб повісити підсумки та інші аксесуари. Деякі моделі мають стабілізаційний поясний ремінь, що особливо актуально при носінні великої кількості речей та вантажу.

Де придбати тактичні аксесуари?

Мережа магазинів «Мілітарка» пропонує величезну кількість спорядження, екіпірування та аксесуарів. Асортимент формується за рахунок відомих зарубіжних та вітчизняних виробників, включаючи 5.11, Helikon-Tex, M-Tac та багато інших. Є таблиці розмірів для зручності підбору та детальний опис кожного виробу.

Реклама Google

Telegram Channel