Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Це не моє»: український семиразовий чемпіон світу сходив до ТЦК

Олег Лісогор.

Фото Обозреватель.

«Це не моє»: український семиразовий чемпіон світу сходив до ТЦК

Семиразовий чемпіон світу з плавання Олег Лісогор зізнався, що ходив до ТЦК та СП ще на початку повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року

 

 За словами 45-річного уродженця Броварів, за часів спортивної кар'єри він був при армії та виступав за клуб ЦСКА, встигши заробити звання майора.

«Звичайно, я завжди розумів, що це не моє, але прийшов запитати, чим можу допомогти. Мені сказали: «Товаришу майоре, йдіть додому. У вас, напевно, там є важливіші справи». Справа в тому, що розжалувати мене в рядове не могли, а старших офіцерів там і без мене вистачало. Воювати нема кому, а командувати купа охочих».

 

 Починаючи з літа 2022 року Олег поступово разом із друзями почав включатися до волонтерської діяльності та доставляв вантажі Україною та з-за кордону, пише Обозреватель. «Восени мені стало нездужатися. Пройшов загальне обстеження, за підсумками якого мені сказали, що у мене жовчний «помер» - весь у камінні і його необхідно видаляти. Довелося лягти під ніж. Ще й діагностували у мене невеликі проблеми з серцем. Коли зі мною все це сталося, я приніс необхідні документи на ВЛК, і мене списали з військового обліку», – сказав Лісогор.

Реклама Google

Telegram Channel