Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Як за допомогою джинсів можна покращити фігуру

Реклама.

Фото: tsum.ua.

Як за допомогою джинсів можна покращити фігуру

Зараз майже кожна жінка має у гардеробі хоча б пару джинсів. Але не всі знають, що за допомогою цього одягу можна підкреслити переваги та приховати недосконалості фігури. Для цього потрібно купити жіночі джинси відповідного фасону. Великий вибір стильних та якісних моделей пропонують бренди:

  • MISBHV;
  • Maison Margiela;
  • Dr Denim;
  • Nina Ricci;
  • Stella McCartney та інші.

У виробах преміумкласу легко почуватися королевою на роботі та на відпочинку. Варто знати, які бувають види джинсів та кому вони пасують. Це допоможе підібрати оптимальну модель за типом фігури.

Вузькі джинси — для зменшення об’єму

Найвідоміша модель, що сідає на фігуру як друга шкіра, — джинси skinny. Власне, з англійської назва так і перекладається. Ці штани шиють з тканин, у які додані волокна еластану. Завдяки цьому вони:

  • сильно розтягуються;
  • добре тримають форму;
  • зменшують товщину ніг.

Тому такі джинси можуть носити не лише стрункі дівчата з ідеальною фігурою, але й жінки з пишними формами. Потрібно лише правильно підібрати верхню частину одягу. Це можуть бути речі оверсайз:

  • широкі светри чи худі;
  • довгі сорочки чи футболки;
  • туніки.

Також до вузьких джинсів відносять модель slim. Вона теж щільно обтягує таз та стегна, але вільніша внизу. Такі джинси візуально вирівняють ноги та збалансують їхню товщину за широких стегон та худих литок.

Прямі та розкльошені джинси — для стрункості ніг

Класичні моделі Straight Fit або Regular Fit мають прямі штанини середньої ширини. У них може бути висока, середня або низька посадка по талії, але вони завжди щільно прилягають у цій частині тіла.

Завдяки особливостям конструкції джинси візуально роблять ноги довшими та рівнішими. Ця модель вважається універсальною, тому що пасує жінкам і з повними, і з худими ногами.

Приблизно цей самий ефект дають джинси з кльошем від коліна. Але вони додатково роблять стегна стрункішими та приховують недосконалості нижньої частини ніг.

Широкі джинси — для тонкої талії

Популярні останнім часом джинси-палаццо, що щільно прилягають у ділянці тазу та розширюються від стегна, роблять фігуру тендітнішою. Вони добре розділяють та підкреслюють лінію талії, особливо за умови високої посадки. Також ця модель візуально зменшує широкі стегна та збільшує вузькі, приховує живіт.

Джинси-момс — для збільшення стегон

За своєю формою ця модель повторює фігуру «пісочний годинник», тому найбільше пасує саме жінкам такого типу. Але також ці джинси можуть виправити ситуацію, якщо талія тонка, а в стегнах не вистачає об’єму. Щоб візуально не вкоротити собі ноги, варто вибирати моделі довжиною трохи вище щиколотки.

Для покращення фігури важлива не лише форма, але й колір джинсів. Але головне, почуватися зручно та вільно у вибраній моделі.

Реклама Google

Telegram Channel