Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Дуель-шоу луцьких студентів і викладачів допомогло зібати гроші для ЗСУ

Так тримати!

Фото: vnu.edu.ua.

Дуель-шоу луцьких студентів і викладачів допомогло зібати гроші для ЗСУ

Факультет іноземної філології Волинського національного університету імені Лесі Українки організував дуель-шоу «Хто зверху? Викладачі проти студентів!»

Захід відбувся 23 квітня 2024 р.

Про це інформує навчальний заклад.

На дійстві були присутні Лесині люди на чолі з ректором Анатолієм Цьосем. Левову частину залу зайняли представники факультету-організатора свята. Утім, були гості й із інших структурних підрозділів Університету.

На початку заходу ведучі наголосили, що дійство відбувається у межах благодійного Великоднього марафону ВНУ імені Лесі Українки, мета якого – збір коштів для ЗСУ. До слова запросили ректора Анатолія Цьося. Він закликав не забувати подвиг Героїв, які віддали своє життя за Україну в боротьбі з ворогом. У цьому контексті він розповів про те, що на факультеті історії, політології та національної безпеки відкрили меморіальні дошки у пам’ять про загиблих випускників.

«Ми маємо пам’ятати всіх, хто загинув. Також ми повинні якісно й ефективно працювати, здобувати якісну освіту, щоб бути корисними державі. І, звісно, потрібно активно займатися волонтерською діяльністю», – резюмував очільник Університету.

Начальник відділу проєктної діяльності управління міжнародного співробітництва Луцької міської ради Юрій Гордійчук пригадав своє навчання на факультеті іноземної філології та зазначив, що нинішні викладачі факультету – його одногрупники.

«Ми повинні усвідомлювати, що перебуваємо в стані війни, але не полишати надії, допомагати захисникам боротися, підтримувати їх будь-якими способами і, звісно, донатити», – заявив посадовець.

Під час заходу відбулася низка конкурсів, зокрема «Бліц», «Відгадай пісню», «Хто я» та інші. Звісно, традиційно для шоу «Хто зверху» були й бонусні запитання. Під час заходу панувала позитивна та дружна атмосфера.

До речі, під час дійства також відбувся благодійний аукціон. Ведучі розіграли низку цікавих лотів. Шоу супроводжували танцювальні та вокальні виступи студентів.

Зрештою, присутнім вдалося зібрати понад 13600 гривень.

Підсумувала захід декан факультету Лариса Макарук, яка подякувала студентам і викладачам за організацію:

«У нас одна мета й одна ціль – збір коштів для ЗСУ. Дякую всім, хто знайшов можливість бути тут. Прохання й надалі підтримувати один одного і продовжувати організовувати благодійні заходи».

 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Луцьку на конкурсі-виставці презентували 1130 писанок.

Реклама Google

Telegram Channel