Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Україна повернула ще 140 загиблих захисників

Вічна пам'ять Героям.

Волинь-нова

Україна повернула ще 140 загиблих захисників

Україна 26 квітня повернула тіла ще 140 полеглих у боях з російськими окупантами воїнів. Більшість з них свій останній бій прийняли на Донеччині

Про це повідомили у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими. Після ідентифікації останки воїнів передадуть рідним для гідного поховання, пише ОБОЗ.

Переважна більшість захисників, які 26 квітня повертаються з поля бою на щиті, загинули у боях на Донеччині.

«Зокрема, вдалося репатріювати 112 тіл Оборонців, що воювали на Донецькому напрямку, 20 полеглих воїнів на Луганському напрямку, 5 тіл Оборонців з Сумського напрямку, 2 полеглих воїна на Запорізького напрямку та одного із Херсонського напрямку», – йдется у повідомленні.

У Координаційному штабі перерахували усіх причетних до повернення тіл воїнів. Репатріація стала можливою завдяки спільним зусиллям та взаємодії співробітників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з Об’єднаним центром СБУ, МВС України, Секретаріатом уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин, ЗС України (ЦУ ЦВС), ГУ ДСНС України, іншими представниками структур Сектору безпеки та оборони України. Окрему подяку за сприяння у штабі висловили Міжнародному комітету Червоного Хреста.

Реклама Google

Telegram Channel