Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
«Був п'яним»: нові деталі про росіянина, який убив українських військових у Німеччині

Меморіал на честь вбитих українців.

Фото Обозреватель.

«Був п'яним»: нові деталі про росіянина, який убив українських військових у Німеччині

Підозрюваний росіянин, який міг убити двох українських воїнів у баварському місті Мурнау-ам-Штафельзеї (Німеччина), у момент затримання перебував у себе вдома у стані алкогольного сп'яніння

 Його спіймали ввечері 27 квітня, за декілька годин після злочину.

Про це заявило німецьке видання Spiegel, пише Обозреватель. За справу загиблих солдатів, яким було 23 і 36 років, взялося баварське Головне управління боротьби з екстремізмом і тероризмом, прозвітувала прокуратура Мюнхена.

Джерело ЗМІ заявило: поки що не можна виключати політичну мотивацію подвійного вбивства. Проте точна причина, чому громадянин Російської Федерації накинувся на українців із ножем, ще з'ясовується.

Двох чоловіків було знайдено із серйозними ножовими пораненнями шиї перед торговим центром у Мурнау пізно ввечері в суботу, 27 квітня. 36-річний потерпілий помер на місці інциденту, а 23-річний – по дорозі в лікарню. З'ясувалося, що жертви – це українські військові, які перебували в Баварії на медичній реабілітації після поранень на фронті.

Того ж вечора поліція навідалася до квартири передбачуваного 57-річного вбивці. Він був сильно п'яний і дозволив себе заарештувати без опору.

За даними поліції, злочинець заявив, що між ними сталася сварка. З'являлися неофіційні повідомлення про те, що жертви й убивця нібито знали один одного, нібито є свідки, які раніше бачили цих чоловіків разом. Ця інформація перевіряється.

Реклама Google

Telegram Channel