Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
У Луцьку комісія міської ради оцінить діяльність нашумілої стоматполіклініки

Після завершення роботи у своїх блоках депутати зберуться для обговорення і прийняття рішення щодо подальших засідань комісії.

Фото: www.lutskrada.gov.ua.

У Луцьку комісія міської ради оцінить діяльність нашумілої стоматполіклініки

Сьогодні, 30 квітня, на базі комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» відбулося виїзне засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови (голова – Оксана Лєщинська)

До участі у виїзному засіданні долучилися депутати Ірина Чебелюк, Алла Жупанюк, Ігор Гнетньов, Алла Надточій, Віталій Бондар, Алла Бабула, Максим Воскресенський.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Для розгляду членів комісії було запропоновано 4 основних блоки питань:

  1. Аналіз установчих документів, які регламентують роботу підприємства: структура підприємства та управління структурними підрозділами.
  2. Фінансово-економічна діяльність: всі фінанси, які проходять через бухгалтерію підприємства, на які потреби вони скеровуються, чи є дефіцит фінансів, а також проведення тендерних закупівель.
  3. Надання стоматологічної медичної допомоги: маршрути пацієнтів. об’єми надання медичної допомоги, їхнє фінансування, наявність стоматологічних матеріалів та засобів призначення, оновлення апаратури.
  4. Робота кадрової служби: наявність чи відсутність інструкції діловодства, її відповідність, накази по прийняттю, звільненню, винесення доган.

«Працюючи за цими блоками, ми оцінимо, що є та чого немає на підприємстві, які є недоліки, що виявлено, і яким чином ми, як депутати, зможемо реагувати на ті процеси, що відбуваються в закладі, та що можемо запропонувати для їх покращення. Також обов’язково розглянемо протоколи профспілкових зборів, що відбулися нещодавно, та вимоги, які висвітлені в цих протоколах. І тоді з’ясуємо подальший план роботи комісії,» – зазначила Оксана Лєщинська.

Директор комунального підприємства Любов Яковчук наголосила на тому, що адміністрація відкрита для співпраці з депутатським корпусом.

«Сподіваюся, що експерти державних акредитацій лікувальних закладів, які є у складі комісії, розставлять всі крапки над «І» та вкажуть на недоліки. Мені, як молодому керівнику, який працює на посаді з вересня 2023 року, хочеться їхньої об’єктивної оцінки», – зазначила Любов Яковчук.

Після завершення роботи у своїх блоках депутати зберуться для обговорення і прийняття рішення щодо подальших засідань комісії.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині відбувся «День кібербезпеки: відкриті дискусійні панелі, кіберхакатон».

Реклама Google

Telegram Channel