Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Внесок волинян до бюджетів перевищив 6 мільярдів гривень

Волинський бізнес – надійна опора держави та органів місцевого самоврядування у питанні забезпечення бюджетної стабільності.

Фото ілюстративне / facebook.com.

Внесок волинян до бюджетів перевищив 6 мільярдів гривень

Упродовж січня-квітня 2024 року платники податків Волині спрямували до бюджетів усіх рівнів 6,1 мільярда гривень податкових платежів

Сума сплачених в області податків перевищує минулорічні показники на 15,6 відсотка. До фактичних надходжень аналогічного періоду 2023 року надійшло плюс 822 мільярди гривень.

Про це інформує Головне управління ДПС у Волинській області.

«Саме діяльність реального сектору економіки – міцний фундамент для наповнення бюджетів усіх рівнів. І хоч обставини воєнного часу створюють чимало труднощів для платників податків, позитив в отриманих надходженнях переконує, що волинський бізнес – надійна опора держави та органів місцевого самоврядування у питанні забезпечення бюджетної стабільності», – коментує в. о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

Посадовець підкреслив, що партнерство та конструктивний діалог із представниками легального бізнесу дозволяють виконувати завдання з мобілізації податкових надходжень та ефективно працювати задля фінансової безпеки держави.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: У Ковель евакуаційним потягом з Донеччини прибуло близько 60 переселенців.

Реклама Google

Telegram Channel