Курси НБУ $ 39.67 € 43.08
Переваги використання інтернету від Starlink

Реклама.

Фото: grokholsky.com.

Переваги використання інтернету від Starlink

Старлінк — це глобальна супутникова мережа, яка покриває територію всієї планети. Але на сьогодні не всі знають, що скористатися перевагами інтернету від Starlink може кожен українець. Усе, що для цього потрібно — модем Старлінк купити й налаштувати його. Зручно, що він має невеликий розмір, тому легко може поміститься на тумбу. Але цей пристрій допоможе вам долучитися до всіх переваг глобальної супутникової мережі й насолодитися надзвичайно якісним зв’язком.

Переваги інтернету від Старлінк

Підключення до супутникового інтернету коштує дорожче, ніж до мережі місцевого оператора зв’язку. Втім, саме такий варіант має чимало суттєвих переваг:

  • високу швидкість зв’язку — вибравши Старлінк, ви будете підключатися до інтернету миттєво, а зв’язок буде залишатися стабільним, незалежно від зовнішніх умов;

  • відсутність перешкод під час поганої погоди — система створена так, що ані дощ, ані вітер, ані сніг не перешкоджали сигналу, тому ви завжди будете на зв’язку;

  • простоту підключення — вам не потрібно робити жодних складних налаштувань, тому що під’єднання до мережі відбувається автоматично;

  • глобальне покриття — навіть посеред пустелі або океану ви будете на зв’язку зі світом, адже немає такої точки на планеті, яку б не покривав Старлінк;

  • повну мобільність — встановити модем можна й у кузові маленького пікапа, і на моторному човні, і в будиночку на дереві.

Під’єднати до модема можна декілька пристроїв. Тому, якщо вам необхідно організувати якісний зв’язок у вашому офісі, сміливо купуйте Starlink. Тим більше, що придбати все необхідне устаткування за вигідними цінами можна в інтернет-магазині grokholsky.com.

Як під’єднатися до Starlink 

Насамперед вам потрібно купити та встановити обладнання. До комплекту входять усі додаткові аксесуари, тому ніяких проблем не виникне. 

Далі вам потрібно зайти на офіційний сайт Старлінк і зареєструватися в системі. Усі необхідні інструкції та налаштування надійдуть на вказану електронну пошту. Тож залишається лише послідовно виконати всі дії, а потім можна насолоджуватися швидким зв’язком від Starlink.

Реклама Google

Telegram Channel