Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
До Володимира з метою обміном досвіду завітали юні танцівники з Одещини

Номери були не тільки з українським, але й із характерним для одеського краю єврейським колоритом.

Фото: Фейсбук.

До Володимира з метою обміном досвіду завітали юні танцівники з Одещини

У Центрі культурних послуг відбулась творча зустріч колективів Центру позашкільної освіти з дитячим колективом народного танцю «Слов’яночка», який прибув у Володимир із візитом зі Старокозацької територіальної громади Білгород-Дністровського району Одещини

Як розповіла директорка ЦПО Інна Білоус, саме одесити стали ініціатором такого проєкту.

Про це інформують у Володимирській міській раді.

Співпрацюючи із громадою Ковеля, вони дізнались про талановиті колективи Володимира і запропонували організувати такий собі обмін досвідом: показати свої таланти, подивитись на наших здібних виконавців.

«Наші діти їздять виступати переважно по західному регіону України, а тепер усі ми отримали можливість доторкнутися ближче до культури українського півдня і вивчити його. Це перша зустріч, сподіваюсь, вона стане традиційною», – додала пані Інна.

До учасників із вітальним словом звернулись заступник міського голови Андрій Гудим та начальниця управління гуманітарних питань Оксана Бігун, побажавши усім натхнення і висловивши сподівання на довгу співпрацю.

А першим номером під символічною назвою «Схід і Захід єдині» став виступ колективу «Слов’яночка». Його обрали для початку невипадково, пояснили гості з Старокозацької громади. «Адже усі регіони України – це одна спільна родина. Раді приїхати до вас із сонячної, лагідної Одещини і подарувати вам справжнє задоволення».

Згодом були номери не тільки з українським, але й із характерним для одеського краю єврейським колоритом, що по-особливому запалило аудиторію.

Номери гостей були пересипані виступами володимирчан. Танцювали наша «Веселка» під керівництвом Марії Буховецької, вихованці студії сучасного танцю Романа Дячка, співали учні Галини Тюрикової, грали на духових інструментах разом зі своїм викладачем Юрієм Панчуком юні музиканти.

Концерт став справжнім святом для талановитих володимирчан і їхніх гостей, подарував усім хвилю захоплюючих емоцій і сподівань на майбутні творчі зустрічі.

 
 
 

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel