Курси НБУ $ 40.65 € 43.48
На Волині депутат облради просить виділити кошти на ремонт аварійного гуртожитку

Житло для ВПО.

Фото: БУГ.

На Волині депутат облради просить виділити кошти на ремонт аварійного гуртожитку

23-го травня депутат Ярослав Матвійчук озвучив на сесії облради депутатський запит щодо виділення коштів для ремонту гуртожитку фахового коледжу у Володимирі

Він зазначив, що на території громади функціонує Володимир-Волинський фаховий коледж, у власності якого є пʼятиповерховий студентський гуртожиток, що перебуває в аварійному стані та не експлуатується уже понад 10 років.

Про це пише БУГ.

Неодноразово питання його аварійності та необхідності проведення підсилення конструкцій цього приміщення порушувалося перед Волинською обласною державною адміністрацією, Міністерством аграрної політики та продовольства України, Міністерством освіти і науки України, Верховною Радою України.

Гузь та представники з Володимира обговорили капітальний ремонт гуртожитку фахового коледжу з міністром освіти.

Однак поки результату це жодного не дало.

Матвійчук додав, що на даний момент є ряд закордонних донорів, які готові фінансувати його відновлення та для цього необхідно співфінансування у розмірі близько 100 тис. грн.

У запиті він просить посприяти у виділенні цих коштів із обласного бюджету.

«Це дасть змогу не лише зберегти будівлю у належному стані, а й використовувати із користю для суспільства. Вона може стати хорошим варіантом соціального житла та житла для внутрішньо переміщених осіб», – йдеться у запиті.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині виявили сумнівний тендер на реконструкцію лікарні.

Реклама Google

Telegram Channel