Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Безбар'єрний Володимир: що роблять для людей з інвалідністю

Члени комітету об’їхали центральні тротуари Володимира, оглянули проблемні пішохідні переходи.

Фото: Фейсбук.

Безбар'єрний Володимир: що роблять для людей з інвалідністю

У Володимирі під час засідання комітету доступності здійснили оглядовий рейд по місту з метою визначення ділянок, які потребують першочергового поліпшення в частині забезпечення вимог доступності

Члени комітету об’їхали центральні тротуари Володимира, оглянули проблемні пішохідні переходи: в районі магазинів «Аврора» і «СІМ23» на Луцькій, на вулицях Ковельській, 71, 101, Козацькій – там, де є необхідність оперативно облаштувати пониження.

Про це інформують у Володимирській міській раді.

У районі автостанції визначили шість таких ділянок біля пішохідних переходів.

Окрім того, заїхали у кілька багатоповерхівок, де проживають особи з інвалідністю, частина яких пересувається на кріслах колісних, ознайомились із проблемними питаннями понижень у їхніх під’їздах та біля них, обговорили можливості облаштування пандусів у цих будинках, поспілкувались із цього приводу з деякими з голів ОСББ.

Також оглянули один з уже зреалізованих проєктів – пішохідний перехід поблизу будинку на Ковельській,73, який повністю виконано відповідно до всіх норм доступності і в рамках, передбачених масштабним проєктом реконструкції вулиці Ковельської. Цей великий проєкт нині зреалізувати не є можливим, але проблемні місця для полегшення руху осіб з інвалідністю, мам з дитячими візочками, людей похилого віку довести до ладу потрібно.

Радниця міського голови з питань ветеранської політики Наталя Микита порадиться з воїнами, які мають поранення і проживають у багатоповерхівках, щоб з’ясувати, як їм буде зручніше облаштувати місця їхнього проживання, визначити найважливіші їхні потреби у цьому.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: Перевірку на безбар'єрність Луцьк не пройшов (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel