Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Основні переваги OSB та гіпсокартону

Реклама.

Фото: m2.org.ua.

Основні переваги OSB та гіпсокартону

Будівництво вимагає надійних матеріалів. Одні з них ― ОСБ плити. Багатошарові панелі з деревних стружок, які орієнтовані під певним кутом, скріплені спеціальними смолами. Ці будматеріали забезпечують стійкість та міцність конструкцій. Універсальні та економічні. Матеріали популярні серед професіоналів і майстрів-любителів.

Які переваги OSB плит у будівництві?

Серед переваг цього виду плит можна зазначити наступні:

  1. Міцність та довговічність. Виготовлення пресуванням великої стружки в різних напрямках забезпечує високу міцність. Плити стійкі до деформації розтягу і стиску.  
  2. Універсальність. Використовуються для каркасного будівництва, обшивки стін, основи під покрівлю, виготовлення меблів.
  3. Легко різати, свердлити, кріпити. Скорочується час виконання робіт.
  4. Тепло- та звукоізоляційні властивості забезпечують комфорт.
  5. Деякі види мають покращену вологостійкість.
  6. Доступність плит стане вигідним вибором для різних проектів.
  7. Виготовляються з відновлюваних ресурсів.

Ці переваги роблять ОСБ плити гарним вибором для широкого спектру будівельних і ремонтних задач.

Широкий вибір гіпсокартону

Гіпсокартон використовується, щоб отримати рівні, гладкі поверхні. Підходить для монтажу стель і перегородок. Водостійкий гіпсокартон має спеціальне покриття. Воно захищає від води і підвищеної вологості. Тому його можна використовувати у ванних кімнатах, на кухнях, підвалах тощо.

Переваги гіпсокартону:

  1. Гіпсокартон водостійкий зі спеціальними добавками. Вони відштовхують воду. Зменшують поглинання вологи. 
  2. Міцність. Незважаючи на невелику масу, є досить міцним матеріалом. Може витримувати значні навантаження.
  3. Легко обробляти і монтувати. Зручний у використанні. Можна швидко і ефективно вирівнювати стіни, робити складні конструкції.
  4. Звукоізоляційні властивості сприяють зменшенню рівня зовнішніх шумів і звуків. В приміщеннях забезпечується комфортне перебування.
  5. Виготовлений з природних матеріалів, не шкодить довкіллю.
  6. Гладка поверхня дозволяє легко наносити фарбу або інші покриття, забезпечуючи красивий та охайний вигляд стін і стель.

Завдяки цим перевагам, гіпсокартон ― вибір №1 для професійних будівельників та дизайнерів, які хочуть створити функціональні, міцні, естетично привабливі інтер’єри.

Чому краще купити будівельні матеріали у магазині М2?

Важливо вибрати надійного постачальника, який запропонує якісну продукцію і вигідні умови. Такою компанією є інтернет-магазин М2. Ціна на будматеріали одна з найнижчих на ринку. Це досягається завдяки прямим поставкам від надійних виробників. Сайт має сучасний інтерфейс. Фільтри пошуку полегшують вибір. Замовлення оформлюється за декілька хвилин. Оплата готівкою після доставки. Безготівкова ― на рахунок отримувача по IBAN. Менеджери обов’язково допоможуть. Їм можна писати в Телеграмі або зателефонувати. Графік роботи менеджерів: понеділок-п’ятниця ― 9.00-18.00, субота ― 10.00-17.00. Магазин М2 має вантажний транспорт. Тому гіпсокартон, ОСБ з доставкою та інші матеріали будуть на місці в короткі терміни.

Реклама Google

Telegram Channel