Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
На Волині найбільш достойні зможуть отримати найвищу районну відзнаку

Фото ілюстративне / facebook.com.

На Волині найбільш достойні зможуть отримати найвищу районну відзнаку

Нова редакція положення про присвоєння звання «Почесний громадянин Володимирського району» розглянута депутатами Володимирської районної ради на засіданнях постійних комісій

У документі обумовлено, які кандидатури можуть претендувати на отримання найвищої районної відзнаки, умови та субєкти їх висування, перелік необхідних документів.

Згідно з порядком розгляду матеріалів, рішення про присвоєння цього почесного звання приймається на сесіях районної ради один раз у рік за умови подання клопотань.

На засіданнях комісій була внесена суттєва поправка – особам, яким присвоюється звання «Почесний громадянин Володимирського району», виплачується одноразова винагорода в розмірі 10-ти прожиткових мінімумів замість одного, як було зазначено в положенні раніше.

До речі, досі звання «Почесний громадянин Володимир-Волинського району» було присвоєно 6-ти відомим авторитетним людям краю: Валерію Діброві, Ярославу Дубасю та, на жаль, вже покійним Ярославу Царуку, Євгену Колачу, Петру Саганюку й Сергію Депо.

Алла Лісова

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Читайте також: На Волині жінка розблокувала свою картку для банкіра-шахрая

Реклама Google

Telegram Channel