Курси НБУ $ 41.61 € 43.82

ДОЗВІЛЛЯ: у школі барбекю — випускний

Влітку нам частіше вдається вибратися на природу. Вилазки до лісу не обходяться без барбекю — м’ясних страв, приготовлених на відкритому вогні...

Влітку нам частіше вдається вибратися на природу. Вилазки до лісу не обходяться без барбекю — м’ясних страв, приготовлених на відкритому вогні.

Звісно, приємно, повозившись біля мангала, пригостити друзів, рідних добре просмаженим м’ясом яловичини, свинини чи курки. Правда, нерідко воно підгоряє або залишається сируватим. Але будь-яку науку, в тому числі й кулінарну, можна освоїти, було б лише бажання. Це ще раз підтвердили працівники луцького спільного підприємства «Модерн-Експо», «УнікредитБанку», тренажерної зали «Пауер-Хаус», торгової марки «Пан Курчак» та ді-джеї міста. Під керівництвом досвідченого майстра своєї справи шеф-кухаря ресторану «БамБарбія» Юрія Хазіпова вони вчилися готувати барбекю.
Навчання проходило у вигляді шкільних уроків. На них учні вивчали історію барбекю, дію різної температури на м’ясо. А між уроками були веселі перерви, під час яких вправлялися у вмінні влучно стріляти паперовими кульками, грали у бадмінтон решітками для приготування барбекю, смакували стравами, приготовленими на грилі. Усі випускники школи отримали атестати, які засвідчили їх майстерність у приготуванні барбекю та знанні теорії.
Telegram Channel