Курси НБУ $ 39.64 € 42.30

ВИСОКИЙ КЛАС ЛУЦЬКИХ ГРАЦІЙ

У Криму проводився п’ятий, ювілейний турнір з художньої гімнастики «Перлина Чорного моря», присвячений 2500-річчю міста Євпаторія. Тут зібралися понад 150 юних грацій з 16 областей України.

У Криму проводився п’ятий, ювілейний турнір з художньої гімнастики «Перлина Чорного моря», присвячений 2500-річчю міста Євпаторія. Тут зібралися понад 150 юних грацій з 16 областей України. У командному заліку найсильнішими виявились наші землячки, вихованки луцьких тренерів Маргарити Василюк, Тетяни Корнілюк і Наталії Міндюк з обласної школи художньої гімнастики «Грація». Наші дівчатка повернулись з Євпаторії з вісьмома нагородами.
Так, звання чемпіонки в багатоборстві та у виконанні трьох вправ завоювала чотирнадцятирічна кандидат у майстри спорту Катерина Чуприна. Срібною призеркою турніру в багатоборстві та виконанні у фіналі вправи зі скакалкою другий рік поспіль стала учениця Луцької гімназії № 4 Лада Король (програма першого дорослого розряду).
Перше місце у змаганнях і звання чемпіонки серед гімнасток, котрі виступали за програмою другого дорослого розряду, виборола Ольга Стецюк. Наймолодша учасниця цього турніру — лучанка Іринка Міндюк — стала чемпіонкою серед п’яти-семирічних спортсменок.
Telegram Channel