
Щодня тут вироблятимуть 12,5 тонни продукції.
На заході України відкрили високотехнологічний рибний завод
У Львівській області відбулося урочисте відкриття інноваційного заводу з переробки рибної продукції
Підприємство, створене на базі ПрАТ «Львівський обласний виробничий рибний комбінат», стало одним із найпотужніших центрів рибопереробки у Східній Європі.
Про це повідомляє Державне агентство меліорації та рибного господарства України.
Новий виробничий комплекс площею 6 800 м² повністю відповідає міжнародним стандартам якості, екологічної безпеки та харчової гігієни. Потужності заводу дозволяють переробляти до 25 тонн сировини та випускати 12,5 тонни готової продукції щодня. Для виробництва використовується як риба власного вирощування, так і імпортована сировина.
Будівля заводу має три рівні: два виробничі поверхи та технічний третій, де розташовані інженерні системи. Простір поділено на чотири основні зони:
- рампи для завантаження сировини та відвантаження готової продукції;
- «мокрі» приміщення для обробки сирої, солоної та копченої риби;
- «сухі» приміщення для виготовлення пресервів і напівфабрикатів;
- санітарно-побутові приміщення для персоналу.
На заводі впроваджено міжнародні системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів (ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000), що дозволить підприємству не лише забезпечувати внутрішній ринок, але й вийти на експорт.



Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно! Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу Волинь ЗМІ
Читайте також: Унікальна знахідка на території Ковельщини – освітня емблема доби Другої Речі Посполитої.
