Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

КОНКУРС КРАСИ: ЧИ НАША ВОЛИНЯНКА ПОКОРИТЬ ЄВРОПУ?

Четвертого серпня цього року у санаторії “Лісова пісня”, що над озером Пісочне, буде проведений півфінал Міжнародного конкурсу краси “Світязянка”. Згоду на участь дали красуні з Києва, Запоріжжя, Житомира, Рівного, Луцька, Рожищ, Ківерців, інших міст.

Четвертого серпня цього року у санаторії “Лісова пісня”, що над озером Пісочне, буде проведений півфінал Міжнародного конкурсу краси “Світязянка”. Згоду на участь дали красуні з Києва, Запоріжжя, Житомира, Рівного, Луцька, Рожищ, Ківерців, інших міст. Три українські красуні авторитетне журі вибере для участі у фіналі, який відбудеться в Польщі, де з ними конкуруватимуть дівчата з Франції, Іспанії, Польщі та інших країн.
Напередодні недоброзичливці поширювали чутки, ніби в прекрасній трійці уже “забите” місце для висуванки одного народного депутата України. Оскільки конкурс проходитиме не на подіумі у стінах Верховної Ради, де пропрезидентська більшість могла б і Бабу Ягу зробити моделлю, а на Волині, під поглядами знавців прекрасної половини, то, певна річ, корону приміряють найдостойніші.
Telegram Channel