Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

«ТРИ ПОЛІССЯ» ПОЄДНАЛО ТРИ ДЕРЖАВИ

Повітове староство у Влодаві (Люблінське воєводство) спільно з Брестською областю в Білорусі та Шацьким районом Волині підготувало і видало буклет «Три Полісся», маючи на меті популяризацію прикордонних туристичних територій трьох держав. Учасники цього проекту прагнули також створити умови для розвитку цих територій, розташованих вздовж річки Буг, зменшення різниці в економічному, соціальному плані, активного залучення туристів...

Повітове староство у Влодаві (Люблінське воєводство) спільно з Брестською областю в Білорусі та Шацьким районом Волині підготувало і видало буклет «Три Полісся», маючи на меті популяризацію прикордонних туристичних територій трьох держав. Учасники цього проекту прагнули також створити умови для розвитку цих територій, розташованих вздовж річки Буг, зменшення різниці в економічному, соціальному плані, активного залучення туристів. Влодавський староста Януш Клос, відкриваючи конференцію, підкреслив велике значення власне реклами, роботи промоутерів для зрівноваженого розвитку польсько-білорусько-українського прикордоння

Анджей ВАВРИНЮК

-Як лідери цього проекту, - сказав староста, - ми доклали максимум зусиль для виявлення та окреслення виняткових умов для розвитку туризму в цьому регіоні. Так, Влодавський повіт, як і Шацький район та Брестська область, - це унікальний геолого-географічний регіон, що має назву Західне Полісся. А це справжній рай для туристів із мереживом озер і справжніми перлинами природи, захованими у розташованих тут національних парках.
Конференція складалася із трьох мультимедійних презентацій Забужанського Полісся, де представником від Білорусі був Миколай Лукашук, директор природного заповідника «Надбужанське Полісся», Полісся Волинське й Рівненське презентував представник України Володимир Захарко, заступник голови Шацької районної ради.
Буклет видрукуваний тиражем 30 тисяч примірників: 11 000 - польською, по 5 000 - російською та англійською, по 3 000 - білоруською, українською і німецькою мовами. «Три Полісся» - спільна промоутерська програма польсько-білорусько-українського пограниччя, реалізована в рамках проекту підтримки транскордонних ініціатив Єврорегіону «Буг» за фінансового сприяння Норвегії.
Окрім буклета в друкованому варіанті, його видано також на дисках DVD/СD шістьма мовами в кількості 5 000 штук, а також підготовлено інтернет-версії, якими можна скористатися у Влодавському, Шацькому та Брестському регіонах рідними мовами.
Telegram Channel