Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

БЛАГОДІЙНІСТЬ: доброчинні акції Євгена Недищука

За депутатом обласної ради Євгеном Недищуком у Нововолинську давно закріпилася репутація не показного, а щирого мецената, який робить багато корисних справ на благо громади...

За депутатом обласної ради Євгеном Недищуком у Нововолинську давно закріпилася репутація не показного, а щирого мецената, який робить багато корисних справ на благо громади.

Він виступає спонсором багатьох мистецьких та літературних конкурсів, спортивних змагань, в тому числі й тих, які проводяться за межами області та країни. Упродовж останніх років він разом із своїм сином власним коштом виготовив і встановив кілька десятків дитячих майданчиків не лише в Нововолинську, а й у Іваничівському, Локачинському районах. Має замовлення з сіл Любомльського району.
Нещодавно у Нововолинську та Володимирі-Волинському депутат організував конкурс малюнків на родинну тематику, присвячений дню Святого Миколая. Його переможці були нагороджені поїздкою в аквапарк у місто Львів та цінними призами. Уже вшосте Євген Недищук напередодні свят проводить у шахтарському місті благодійно-різдвяну акцію «Подаруй дитині посмішку». У дитячо-юнацький центр на це дійство прийшли діти з багатодітних, малозабезпечених сімей, сироти та напівсироти. Євген Недищук підготував для них 730 подарунків із солодощами, повідомила Алла Лісова.
Telegram Channel