Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ЛАУРЕАТИ СПОРТИВНОГО РОКУ ВОЛИНІ

Названо найкращих спортсменів і тренерів Волині за підсумками виступів у змаганнях і підготовці атлетів до участі у турнірах різних рангів 2003 року...

Управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації разом з газетою “Віче” визначило найкращих спортсменів і тренерів за підсумками виступів у змаганнях і підготовці атлетів до участі у турнірах різних рангів 2003 року.
Референдум проводився у семи номінаціях. Зокрема, до десятки лауреатів з олімпійських видів спорту увійшли важкоатлети Микола Гордійчук, Віталій Волков, Олександр Коломієць, борці Юрій Баландюк, Юлія Левчук, плавці Ольга Жучкова, Андрій Якимчук, легкоатлети Олександр Головницький, Віктор Міщук і боксер Олексій Мазикін.
Серед найкращих тренерів дипломами нагороджені Микола Авраменко, Юрій Вальчук (обидва — важка атлетика), Богуслав Галицький (волейбол), Юрій Савчук (бокс), Анатолій Мелехін (вільна боротьба). Лауреатами у номінації “Неолімпійські види спорту” стали Ігор Буренко (мотокрос), Ігор Долинський (радіопеленгація), Руслан Машуренко (боротьба самбо), Лариса Семенюк (акробатика). Серед тренерів неолімпійських видів відзначено викладача обласного спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України Анатолія Долинського.
У номінації “Кращий спортсмен-інвалід” названо Юрія Костюка (лижні гонки і біатлон), Анатолія Медведюка (футбол) і Олексія Сундієва (фехтування). Серед тренерів диплома удостоєний Юрій Тимофєєв — наставник чемпіонів світу-2003 серед інвалідів Андрія Розтоки і Валерія Новопольцева. Найкращою командою за підсумками виступів у минулому році визнано луцьку “Волинь”, яка у чемпіонаті України з футболу серед клубів вищої ліги посіла шосте місце.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel