Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

ДАНИЛО ПОШТАРУК – КРАЩИЙ ДИРЕКТОР ТЕАТРУ В УКРАЇНІ

Серед тих, хто увійшов до підсумкової трійки кращих директорів театрів – директор Волинського обласного театру ляльок — Данило Поштарук...

Міністерство культури і мистецтв України до Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва і Міжнародного дня театру провело акцію “Кращий по професії” за підсумками Року культури в Україні. За право бути визнаним кращим змагалися представники різних галузей культури. Серед тих, хто увійшов до підсумкової трійки кращих директорів театрів у номінації “Український музично-драматичний театр”, “Український театр драми і музичної комедії” та “Український театр ляльок”, директор-художній керівник Донецького театру Марко Бровун, Миколаївського — Микола Берсон та Волинського обласного театру ляльок — Данило Поштарук.
З названих трьох кандидатур колишні дев’ять міністрів культури України таємним голосуванням мали визначити кращого. Урочистість відбувалася у Києві, у Національній опері. У присутності численних працівників культури і мистецтв, глядачів, які зібралися у залі, колишній міністр культури, народний артист України Богдан Ступка, розірвавши заклеєний конверт, оголосив: кращим директором України став директор-художній керівник Волинського обласного театру ляльок, заслужений діяч мистецтв України Данило Поштарук. Йому вручено спеціальну відзнаку. А також, як і двом його вищеназваним колегам, Подяку прем’єр-міністра України Віктора Януковича та квіти.
Telegram Channel