Курси НБУ $ 39.72 € 42.81

`ЛУЧЕСЬК-ПІДШИПНИК` ЧЕКАЄ СУПЕРНИКА

“Лучеськ-Підшипник”, фінішувавши на сьомому, передостанньому місці в чемпіонаті України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги, буде відстоювати право залишитись у цій лізі в перехідних іграх...

Ми вже повідомляли про завершення першого етапу чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги. Нагадаємо, що “Лучеськ-Підшипник”, фінішувавши на сьомому, передостанньому місці, буде відстоювати право залишитись у цій групі у перехідних іграх.
Нині чотири клуби першої ліги з’ясовують, який з них найсильніший, і в наступному чемпіонаті підвищиться у класі. Колектив, котрий посяде у турнірі чотирьох друге місце, змагатиметься з волинянами.
Отже, івано-франківський “Факел”, харківський “Локомотив-2”, хмельницький “Новатор-Прикордонник-2” і маріупольський “Маркохім-2” у Харкові в першому одноколовому турі зустрічались між собою. Господарі майданчика виграли в усіх трьох суперників, прикарпатці здобули дві перемоги, хмельниччани — одну, а маріупольці усі поєдинки програли. Другий заключний тур ці команди зіграють в Івано-Франківську, де і визначиться чемпіон України у першій лізі, а також срібний призер, який і проведе з “Лучеськом-Підшипником” два поєдинки (у гостях і вдома) за право виступати в сезоні-2004—2005 серед клубів вищої ліги. Якщо суперники виграють по одній зустрічі, то третій вирішальний матч відбудеться у Луцьку. Дати цих ігор стануть відомі після того, як завершиться турнір колективів першої ліги в Івано-Франківську.
Telegram Channel