Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

`ЗОЛОТА` НАДІЯ ВОЛИНЯН

Колишня гімнастка, а нині член збірної України з акробатики у групових вправах, майстер спорту міжнародного класу Лариса Семенюк, до речі, вихованка волинського спорту, виборола перші місця у трьох видах програми, а також в абсолютній першості у складі жіночої трійки на чемпіонаті України у Вінниці...

Колишня гімнастка, а нині член збірної України з акробатики у групових вправах, майстер спорту міжнародного класу Лариса Семенюк, до речі, вихованка волинського спорту, виборола перші місця у трьох видах програми, а також в абсолютній першості у складі жіночої трійки на чемпіонаті України у Вінниці.
Юна акробатка з села Піддубці Луцького району разом зі своїми партнерками по команді киянками Олександрою Гаркавенко та Аллою Басюк у травні вирушать до Франції на чемпіонат світу.
Ще три медалі — бронзового гатунку — здобула у Вінниці лучанка Іванна Олексюк, яка виступає у парі з юнаком, і вперше виконала почесний норматив майстра спорту України. Першим тренером наших акробаток є Олена Кришпинович.
На фото: Лариса Семенюк.
Telegram Channel