Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

ТРИ ГОЛИ У ВОРОТА ПОЛЬСЬКОЇ ПОЛІЦІЇ

30 грудня минулого року в автомобільній катастрофі загинув заступник начальника УМВС України в області полковник міліції Олег Савчук. І ось, щоб вшанувати пам’ять правоохоронця, у Луцьку було проведено товариський матч з міні-футболу між співробітниками органів внутрішніх справ Волині і збірною люблінської поліції...

30 грудня минулого року в автомобільній катастрофі загинув заступник начальника УМВС України в області полковник міліції Олег Савчук. І ось, щоб вшанувати пам’ять правоохоронця, у Луцьку було проведено товариський матч з міні-футболу між співробітниками органів внутрішніх справ Волині і збірною люблінської поліції.
У поєдинку, який проводився на гандбольному майданчику, господарі виявились “негостинними”. У другій половині зустрічі волиняни забили у ворота суперника три “сухих” м’ячі. Після закінчення гри начальник УМВС України в області Олександр Кміта вручив переможцям кубок, а футболістам з Любліна — дипломи і сувеніри. Організатори поєдинку і керівники делегації з сусідньої держави запланували провести матч-відповідь у Польщі.
У перспективі такі зустрічі передбачається зробити традиційними і запрошувати до розіграшу перехідного кубка колективи з інших областей України і воєводств Польщі. До речі, волинські і люблінські правоохоронці не тільки вели боротьбу за перемогу на футбольному полі. Гості побували також у раді ветеранів співробітників УВС, музеї історії органів внутрішніх справ Волині, у будинку шерифа у селищі Мар’янівка Горохівського району.
Telegram Channel