Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

РЕЗОНАНС: ДОБРЕ СЛОВО ГОСПОДАРЯ ПРО ГАЗЕТУ ’ВОЛИНЬ’ І ЖУРНАЛІСТА

Виступаючи в обговоренні одного з питань на недавній сесії Горохівської районної ради, голова сільськогосподарського виробничого кооперативу “Журавники” Леонтій Лись зазначив, що серед ряду інших періодичних видань області “Волинь” є найбільш привабливою для читачів газетою. Насамперед завдяки тому, що є правдивою, принциповою, не уникає гострих проблем.

Виступаючи в обговоренні одного з питань на недавній сесії Горохівської районної ради, голова сільськогосподарського виробничого кооперативу “Журавники” Леонтій Лись зазначив, що серед ряду інших періодичних видань області “Волинь” є найбільш привабливою для читачів газетою. Насамперед завдяки тому, що є правдивою, принциповою, не уникає гострих проблем. Зокрема, і проблем сучасного села. Високо оцінив у цьому зв’язку промовець журналістську роботу нашого власного кореспондента в Горохові Петра Боярчука. Декому із присутніх, як стало відомо, це чомусь не сподобалось.
Ми вдячні Леонтієві Олександровичу за добре слово про наше видання і колегу. А щодо “не сподобалось”, то це вже, як говориться, ми проходили. Так, 24 серпня минулого року — в День незалежності України — в Горохівському районі поширилась чутка про те, що Петро Боярчук з роботи в редакції “Волині”... звільнений. Трапилося це зразу ж по тому, як наша газета розпочала друкувати серію гострих публіцистичних матеріалів журналіста “Реформи в АПК: зворотний бік медалі”. Чутка була аж надто, як то кажуть, перебільшеною. Але з’ясувалося, що виходила вона від досить впливових осіб районного рівня.
Telegram Channel