Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
БОРАТИНСЬКА «ЛАСКА»  ДАЛА УРОК ЧЕМПІОНУ

Волинь-нова

БОРАТИНСЬКА «ЛАСКА» ДАЛА УРОК ЧЕМПІОНУ

Суперкубок Волині-2015. «Ласка» — «Луцьксантехмонтаж-536» — 2:0...

Суперкубок Волині-2015. «Ласка» (Боратин, Луцький район) — «Луцьксантехмонтаж-536» (Луцьк) — 2:0 (1:0 — Степанов, 47 хв.; 2:0 — Сташевський, 87)...


Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ

Нововолинськ. Стадіон «Шахтар». 24 серпня. 17.00. 29 градусів. 500 глядачів. Суддя Павло Супрунюк (Нововолинськ).

Футбол на сьогоднішній день не найпопулярніший вид спорту у місті гірників, як було 2 — 3 десятиріччя тому. У шахтарському краї виросли такі майстри шкіряного м’яча, як Олександр Карандєєв, Віктор Студняк, Юрій Семченко, Віктор Будник, Володимир Набруско, Роман Байрашевський, Олександр Лихобицький (народився, до речі, Артем Федецький)… Нині ж команда «Шахтар», яка виступає у чемпіонаті Волині, розіграші кубка області, високих місць не посідає.
І ось з метою популяризації футболу в Нововолинську обласна федерація футболу на прохання міського голови Віктора Сапожнікова вирішила провести вирішальний матч за суперкубок у місті над Західним Бугом.
Слід сказати, що господарі поля чудово підготувалися до фіналу. Футболістів і глядачів привітали з Днем Незалежності і спортивним святом заступник нововолинського міського голови Андрій Сторонський, голова міськспорткомітету Тетяна Супрунюк, перший заступник голови федерації футболу Волині Василь Кохановський.
Щодо самого поєдинку, то він у певній мірі нагадував зустріч за всеукраїнський суперкубок, в якому грали чемпіон і срібний призер чемпіонату країни «Динамо» і «Шахтар». Менш титулований у минулому сезоні клуб із Донецька з рахунком 2:0 переміг столичну команду, яка володіла усіма трофеями сезону-2014-2015. Щось подібне сталося і в Нововолинську. Чемпіон області й володар кубка поступився другій команді Волині з таким самим рахунком, як динамівці, та ще й обидва голи, як і на нейтральному полі стадіону «Чорноморець», були забиті у другому таймі.
Спочатку найкращий бомбардир «Ласки» Роман Степанов на 47-й хвилині відкрив рахунок. Лучани кинулись відіграватися і мали декілька хороших шансів встановити рівновагу, але не скористалися ними. А Антон Сташевський, який у другому таймі вийшов на заміну, під час контратаки зумів збільшити перевагу своєї команди і поставити кінцеву крапку у поєдинку — 2:0.
Після матчу заступник голови ФФВ Василь Кохановський вручив гравцям боратинської «Ласки» кубок і медалі (на фото). Їх отримали Василь Ярощук, Олександр Губій, Максим Ковальчук, Ігор Поліщук, Дмитро Трефіловський, Валентин Кривицький, Василь Шишка, Олександр Назарчук, Дмитро Бурковський, Роман Степанов, Юрій Шаула, Сергій Ясинський, Богдан Веремко, Володимир Чайка, Антон Сташевський, а також тренерський склад — Олександр Тимощук, Володимир Гапон, Олександр Антонюк. Найкращими гравцями матчу названо Романа Степанова і Василя Олійника («Луцьксантехмонтаж»).
Telegram Channel