Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ІНІЦІАТИВА: НАГОДА СТАТИ ТВОРЦЕМ І УЧАСНИКОМ СПРАВИ, ЯЯКОЮ БУДЕМО ПИШАТИСЯ

Відомо, що Президент України Леонід Кучма підтримав ініціативу обласної організації Національної Спілки журналістів України, голови обласної державної адміністрації Анатолія Француза щодо спорудження на березі мальовничого озера, що в Шацькому районі, міжнародного оздоровчого центру журналістів “Світязь”.

Відомо, що Президент України Леонід Кучма підтримав ініціативу обласної організації Національної Спілки журналістів України, голови обласної державної адміністрації Анатолія Француза щодо спорудження на березі мальовничого озера, що в Шацькому районі, міжнародного оздоровчого центру журналістів “Світязь”. Є перші повідомлення про його фінансову підтримку деякими владними і комерційними структурами, окремими меценатами. Не стоять осторонь і громадські організації. Зокрема, на зборах членів обласної організації товариства тверезості і здоров’я “Оптималіст” (керівник Валерій Севрюков) було вирішено внести свій грошовий внесок у добру справу — оздоровлення журналістів.
До речі, обласна організація Національної Спілки журналістів України сподівається на співпрацю з усіма волинянами і повідомляє адресу для пожертвувань. Код за ЄДРПОУ 13369310. Код банку 303484. Західінкомбанк у м. Луцьку. Розрахунковий рахунок 26002001758. Для будівництва міжнародного оздоровчого журналістського центру. Контактні телефони: 2-71-98, 2-33-94, 72-44-18.
Telegram Channel