Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ВОЛИНЬ ОЧИМА УКРАЇНСЬКИХ МАЙСТРІВ ПЕРА

Журналістський фонд Національної Спілки журналістів України зініціював цікавий творчий проект «Україна очима редактора»...

Журналістський фонд Національної Спілки журналістів України зініціював цікавий творчий проект «Україна очима редактора». Першими кроками в реалізації проекту стали колективні поїздки редакторів регіональних видань на Донеччину, Львівщину, Сумщину. І ось численна група майстрів пера України прибула на Волинь.
Позавчора колеги були гостями колективу газети «Волинь». Їх тепло привітав головний редактор, заслужений журналіст України Степан Сачук, розповів про історію нашого видання, його творчі здобутки, зупинився на окремих проблемах найтиражнішої в області незалежної громадсько-політичної газети.
Заступник голови облдержадміністрації член НСЖУ Степан Родич у своєму виступі представив економічно-соціальний образ Волині, виклав свої міркування про стосунки влади і ЗМІ.
Інформаційне поле нашої області охарактеризував начальник управління у справах преси та інформації облдержадміністрації Володимир Денисюк.
У приїжджих колег виникло чимало питань, які подеколи переходили у творчу дискусію щодо мовної проблеми, незалежності преси, фінансового виживання.
Для гостей підготовлено цікаву програму знайомства з Волинню. Докладніше про це наша газета розповість у наступному номері.
Святослав КРЕЩУК.
Telegram Channel