Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ВІДРАЗУ ВОСЬМЕРО ЧЕМПІОНІВ

У Сарнах на Рівненщині проходив всеукраїнський юнацький турнір з боксу, в якому брали участь юні майстри шкіряної рукавички з різних міст. Успішно виступили на цих змаганнях вихованці волинських тренерів Анатолія Кобеля, Бориса Жаворонка, Григорія Іваницького, Артура Каменєва і Петра Боярчука.

У Сарнах на Рівненщині проходив всеукраїнський юнацький турнір з боксу, в якому брали участь юні майстри шкіряної рукавички з різних міст. Успішно виступили на цих змаганнях вихованці волинських тренерів Анатолія Кобеля, Бориса Жаворонка, Григорія Іваницького, Артура Каменєва і Петра Боярчука. Так, звання чемпіонів у різних вагових категоріях вибороли Роман Доманов, Ігор Черняк, Володимир Самутін, Дмитро Проць, Дмитро Кобель, Олександр Грабовський, Іван Гнатенко і Дмитро Сітовський. Ще шестеро юних боксерів посіли другі місця.
А в Херсоні відбувся відкритий чемпіонат центральної ради ФСТ “Україна” з боксу. Тут бронзові медалі у вагових категоріях до 90 і понад 90 кілограмів вибороли волиняни Іван Швайко і Дмитро Максимчук.
Telegram Channel