Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

«ШАХТАР» ПЕРЕСЛІДУЄ КОВЕЛЬЧАН

У дев’ятому турі чемпіонату області з футболу зміцнив своє лідируюче становище ФК «Ковель», який у гострій боротьбі переміг аутсайдера турніру «Феміду-Інтер» з обласного центру — 3:2. Принциповий поєдинок між шацьким «Світязем» і нововолинським «Шахтарем» завершився внічию — 0:0. Нарешті порадував своїх прихильників луцький «Університет», який взяв верх над колективом ДЮСШ з Каменя-Каширського — 4:1.

У дев’ятому турі чемпіонату області з футболу зміцнив своє лідируюче становище ФК «Ковель», який у гострій боротьбі переміг аутсайдера турніру «Феміду-Інтер» з обласного центру — 3:2. Принциповий поєдинок між шацьким «Світязем» і нововолинським «Шахтарем» завершився внічию — 0:0. Нарешті порадував своїх прихильників луцький «Університет», який взяв верх над колективом ДЮСШ з Каменя-Каширського — 4:1. Поступово поліпшує своє турнірне становище футбольний клуб «Торчин», який вдома виграв у своїх одноклубників — 2:0. Найбільше голів — сім — було забито у грі ФК «Рожище» — ФК «Мар’янівка». Тут з рахунком 4:3 перемогли гості.
Після ігор звітного туру попереду ФК «Ковель», в активі якого 25 очок. На чотири менше (і матч у запасі) у «Шахтаря». До трійки лідерів входить і «Світязь», який має 20 очок. Поєдинки десятого, передостаннього, туру першого кола пройдуть у неділю, 22 червня.
Telegram Channel