Курси НБУ $ 41.10 € 44.63

На базі Володимира-Волинського створять госпітальний округ

Очільники Володимир-Волинського району та голови об'єднаних територіальних громад Зимного й Устилуга звернулися до голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика з проханням посприяти реформуванню системи охорони здоров'я та створити на базі Володимира-Волинського госпітальний округ.


Медичними послугами Володимир-Волинського ТМО щороку користуються біля 400 жителів прилеглих населених пунктів Турійського, Локачинського та Любомльського районів



На території міста та району дислокується три військових частини А1008, А2099, А4308, функціонує три прикордонних відділення Львівського прикордонного загону, відділення Рівненського зонального відділу військової служби правопорядку, планується розгортання ракетно-зенітного полку. У 2015 році у Володимир-Волинському ТМО стаціонарно пролікували 10021 пацієнта, провели 1691 оперативне втручання; при 2452-х випадках травматизму надано медичну допомогу ( з них 62 через ДТП), пролікували 201 пацієнт з гострим порушенням мозкового кровообігу, прийняли більше 700 пологів, провели 23700 рентгенологічних досліджень; станцією переливання крові щорічно заготовляється 2250 літрів крові і забезпечується безперебійне цілодобове її використання Володимир-Волинською ЦРЛ. Сприятливим фактором в умовах лікувальної справи є функціонування в місті Володимирі-Волинському обласної станції переливання крові. Екстренна та невідкладна медична допомога, що потребує реанімаційних заходів, жителям селища Локачі й Локачинського району з 15.08.2016р. надається Володимир-Волинським ТМО ( лише за цих два тижні госпіталізовано у відділення анестезіології та інтенсивної терапії 5 жителів цього району у важкому та надзвичайно важкому стані). Медичними послугами Володимир-Волинського ТМО щороку користуються біля 400 жителів прилеглих населених пунктів Турійського, Локачинського та Любомльського районів ( у 2015 році у Володимир-Волинському ТМО прийнято 103 пологів з числа мешканців даних територій), – повідомляє Офіційний сайт міста.


 

Telegram Channel