Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Є 40-ТИСЯЧНИЙ ВАЗ!

Позавчора з головного конвеєра ВАТ “Луцький автомобільний завод” зійшов 40-тисячний ВАЗ-2107...

Позавчора з головного конвеєра ВАТ “Луцький автомобільний завод” зійшов 40-тисячний ВАЗ-2107. Це результат тісної співпраці ЛуАЗу, концерну “Укрпромінвест” і ВАТ “АвтоВАЗ”, започаткованої чотири роки тому.
У травні 2000 року в Луцьку було розпочато крупновузлове складання автомобілів ВАЗ і УАЗ різних модифікацій, а вже у вересні з головного конвеєра зійшов перший тисячний ВАЗ.
Минулого року введено в експлуатацію новий конвеєр, цех здачі автомобілів, оснащені найсучаснішим технологічним обладнанням. Створено потужності для складання 60 тисяч автомобілів на рік.
Нинішній рік завод розпочав випуском 30-тисячного ВАЗу. А за чотири місяці ц.р. виготовлено товарної продукції майже на 129 мільйонів гривень. За цей період складено 6,5 тисячі ВАЗів, 330 УАЗів, переобладнано 403 ІЖі. Успішна робота дає належні прибутки: в першому кварталі їх одержано 390 тисяч гривень.
Ярослав АНДРУШКО, керівник прес-центру.

Учора в Луцькій міській раді відбулася прес-конференція з участю керівників ВАТ “АвтоВАЗ”, ВАТ “ЛуАЗ”, віце-президента концерну “Укрпромінвест” та інших. Йшла ділова розмова про перспективи розвитку автомобільного заводу. На запитання журналістів відповіли віце-президент з маркетингу, збуту та технічного обслуговування ВАТ “АвтоВАЗ” Володимир Кучай, віце-президент концерну “Укрпромінвест” Рудольф Арзуманян, технічний директор ВАТ “ЛуАЗ” Богдан Гвоздик та інші. Вів прес-конференцію луцький міський голова Антон Кривицький.
Матеріал з прес-конференції буде опубліковано.
Telegram Channel