Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

КОНКУРСИ ДЛЯ МОЛОДІ: ’ЛЮБІТЬ УКРАЇНУ’ В ПОЕЗІЇ Й ПРОЗІ

Всеукраїнський літературний конкурс творчої молоді “Любіть Україну” за номінаціями “поезія” та “проза” проходить за підтримки блоку “Наша Україна”, молодіжної коаліції “Наша Україна” та Національної Спілки письменників України.

Всеукраїнський літературний конкурс творчої молоді “Любіть Україну” за номінаціями “поезія” та “проза” проходить за підтримки блоку “Наша Україна”, молодіжної коаліції “Наша Україна” та Національної Спілки письменників України. Триватиме він до 1 грудня 2003 року й покликаний сприяти пошуку молодих талантів, розкриттю їх творчих здібностей.
До участі в конкурсі допускаються поетичні та прозові твори українською мовою, які раніше не друкувалися. Окрім машинописного твору, підписаного автором, слід викласти на окремому аркуші коротку автобіографію, якісне фото автора і заяву про участь у конкурсі, написану в довільній формі. У заяві вказати прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, телефон, домашню адресу.
Лауреатам визначено такі премії: перша — 5000 грн.; друга — 3000 грн., третя — 2000 грн., а також заохочувальні подарунки. Кращі твори будуть видані окремими книжками.
До участі в конкурсі запрошується молодь віком до 22 років. Твори надсилати до 1 жовтня 2003 року за адресою: 01024, м. Київ, вул. Банкова, 2, НСПУ, конкурс “Любіть Україну”.
Telegram Channel