Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

РАННЄ РОЗЧАРУВАННЯ

Сім’ю К., яка мешкає в селі Замшани Ратнівського району, спіткала страшна трагедія. Добровільно пішов із життя 23-річний Михайло К. ...

Сім’ю К., яка мешкає в селі Замшани Ратнівського району, спіткала страшна трагедія. Добровільно пішов із життя 23-річний Михайло К.
Сусіди, колишні однокласники покійного розповідають, що Михайло був хорошим хлопцем. Брав участь у КВНах, драмгуртку, що діє при сільському Будинку культури. Відзначався і великою працелюбністю. Повернувшись півроку тому зі служби в армії, став для матері надійним помічником. А точніше — господарем у домі, адже батько давно відійшов у потойбічний світ. Крім того, ще й доглядав свою 85-річну бабусю, яка живе самотньо на хуторі.
У неділю Михайло пас корів — відбував чергу за бабусю. А в понеділок пішов додому. Прогулювався селом, а ввечері був у кафе “Роксолана”. Трохи випив і вийшов на вулицю. Очевидці стверджують, що бачили, як він, йдучи центральною дорогою, чомусь хрестився. А коли прийшов додому, то поскаржився матері, що... його ніхто не любить. Що мав на увазі — одному Богу відомо. А близько двадцять другої години мати знайшла його повішеним.
Іван КАПІТУЛА.
Telegram Channel