Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
«Ця нічия для нас – як поразка» (Відео)

Волинь-нова

«Ця нічия для нас – як поразка» (Відео)

Так прокоментував підсумковий рахунок 3:3 у виїзному матчі проти «Uni-Laman» головний тренер «Кардинала-Рівне» Сергій Піддубний

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


Футзал. Екстра-ліга. 6 тур. «Uni-Laman» (Чорноморськ) – МФК «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 3:3 (1:0 – Ігор Фещенко, 4 хв.; 1:1 – Сергій Піддубний, 5; 1:2 – Володимир Кручок, 13; 2:2 – Володимир Ємельяненко, 19; 3:2 – Вадим Циня, 33; 3:3 – Максим Мануйленко, з пенальті, 34). На 38-й хвилині Максим Мануйленко не реалізував ще один дабл-пенальті. Чорноморськ. 29 жовтня.


«Кардинали» втрачають очки у матчі з безпросвітним аутсайдером, який у п’яти перших турах не спромігся здобути жодного турнірного очка. Щоправда, і рівняни не надто могли похвалитися здобутками цього сезону (лише одна перемога і чотири поразки).



«Кардинали» втрачають очки у матчі з безпросвітним аутсайдером.



Зазначимо, що МФК «Кардинал-Рівне» двічі відігрувався у цьому матчі – за рахунку 1:0 і 3:2 на користь господарів. До того ж, в обох випадках робив це дуже швидко. Вочевидь, поступатися команді, яка до цього лише програвала – дуже не хотілося. До речі, остаточний рахунок встановився після того, як Максим Мануйленко чітко реалізував дабл-пенальті. За чотири хвилини він зробив аналогічну спробу – але цього разу воротаря суперників не переграв.


Тож – лише нічия у матчі, в якому ми ду-у-уже сподівалися на перемогу.


Відео гри – https://www.youtube.com/watch?v=qCr8Zryz7qg :



Інші матчі 6-го туру: «Сокіл» – «ЛТК-ІнБев-НПУ» – 5:3; «Продексім» – «Ураган» – 2:1; «Титан-Зоря» – «ХІТ» – 0:3; «Локомотив» – «Енергія» – 3:0.



Кращі бомбардири: Михайло Грицина («Енергія») – 7 голів; Андрій Хамданов («Сокіл») – 6; Сергій Журба («ХІТ»), Олександр Педяш («Сокіл»), Дмитро Сорокін («Локомотив») – по 5.


За воротами


Сергій ПІДДУБНИЙ (на фото), головний тренер МФК «Кардинал-Рівне», після матчу з «Uni-Laman» заявив:


«Ця нічия для нас – як поразка. Мали предостатньо моментів. В обох таймах. Але знову підвела реалізація. Натомість, в свої ворота пропускали нелогічні голи. Роботи – непочатий край. Гравці повинні бути психологічно і тактично краще готові.



«Сьогодні суперник дозволяв нам на майданчику робити все, що завгодно. Треба було просто взяти три очки. А ми не зуміли цим скористатися».



Коли це потрібно, ми не можемо чомусь зламати хід гри на свою користь. Сьогодні суперник дозволяв нам на майданчику робити все, що завгодно. Треба було просто взяти три очки. А ми не зуміли цим скористатися».


6 листопада в рамках 7-го туру Екстра‑ліги зустрічаються: «Енергія» – «Продексім»; «ХІТ» – «Локомотив»; «ЛТК-ІнБев-НПУ» – «Титан-Зоря»; МФК «Кардинал-Рівне» – «Сокіл»; «Ураган» – «Uni-Laman».

Telegram Channel