Курси НБУ $ 41.45 € 46.11

ЧОТИРИ МІШКИ НАРКОТИКІВ

У селі Забороль Луцького району співробітники міліції затримали автомобіль ВАЗ-2107 з чотирма мішками наркосировини...

У селі Забороль Луцького району співробітники міліції затримали автомобіль ВАЗ-2107 під керуванням жителя Володимира-Волинського Сергія С. У машині виявлено і вилучено чотири поліетиленових мішки з подрібненою речовиною рослинного походження вагою 24 кілограми 815 грамів. Нині з’ясовується, де і з якою метою придбали і кому належить ця наркосировина.

НІЧНІ ВИЛАЗКИ ЗЛОДІЇВ
Вночі в Нововолинську на території заводу “Оснастка” хтось через вікно проник у цех орендованого товариством з обмеженою відповідальністю “Аркос-Ромео” і викрав зі складу готової продукції 12 велосипедів загальною вартістю 5000 гривень. Вдвічі більших збитків зазнав мешканець міста гірників Володимир М. З його гаража теж вночі зникло 11 газових котлів іноземного виробництва.

‘ЛІВИЙ’ СПИРТ БЕЗ ДОКУМЕНТІВ
Неподалік села Вишнів Любомльського району співробітники управління боротьби з організованою злочинністю затримали автомашину КамАЗ. Водій по найму з Ковеля Володимир С. перевозив у ній 111 бочок ємністю по 200 літрів з прозорою рідиною із запахом спирту без документів на вантаж. КамАЗ затримано, проводиться перевірка.

ЖИТТЯ ОБІРВАЛОСЬ РАПТОВО
У Локачинську центральну районну лікарню з переломом хребта було доставлено 64-річного пенсіонера з села Дорогиничі Родіона Б., який помер. Як з’ясувалось, чоловік отримав ушкодження, впавши з підводи. А ось 53-річний охоронець Луцького гуманітарного інституту Леонід П. помер посеред білого дня на робочому місці. При поверхневому огляді тіла покійного слідів насильницьких дій не виявлено. Причина смерті встановлюється.

У ЧОМУ Ж КІНЬ ПРОВИНИВСЯ?
У Шацький райвідділ внутрішніх справ звернувся 72-річний пенсіонер з села Перешпа Олексій В. Він розповів, що невідомі особи вдень обстріляли з пневматичної зброї його коня, який у цей час був на паші. На тілі тварини виявлено 11 поранень.

АВТОПРИГОДИ НА СІЛЬСЬКІЙ ДОРОЗІ
Близько опівночі на дорозі неподалік села Холопичі Локачинського району лучанин Анатолій П., керуючи автомобілем “Ауді-100”, наїхав на підводу. В результаті автопригоди постраждав робітник Маньківської пересувної механізованої колони № 201 Ростислав С., який їхав на підводі. Його з травмами було госпіталізовано. Ще одна аварія трапилась в селі Стенжаричі Володимир-Волинського району. Тут 14-річний школяр Павло М., їдучи мотоциклом ММВЗ-312, зіткнувся з машиною ЗІЛ-131. Внаслідок ДТП 16-річний пасажир двоколісного транспортного засобу Віталій Л. з ушкодженнями потрапив у лікарню.

КАМАЗ — НА ШТРАФ МАЙДАНЧИКУ
У селі Переспа Рожищенського району працівники окремої роти дорожньо-патрульної служби затримали КамАЗ, що належить одному з луцьких відкритих акціонерних товариств. Водій Микола Л. перевозив кругляк сосни (10,7 куб. м). Накладна на відпуск лісоматеріалів викликала сумнів, тому машину і вантаж відправлено на штрафмайданчик.

ГРАБІЖНИК ЗАТРИМАНИЙ
У правоохоронні органи обласного центру звернулась Оксана А. Вона повідомила, що близько опівночі на вулиці Ветеранів невідомий відкрито відібрав у неї золотий ланцюжок з хрестиком і золоту обручку. Співробітники міліції по “гарячих” слідах встановили, що пограбував молоду жінку 19-річний місцевий мешканець Юрій Л.

ШАХРАЙСТВО КУР’ЄРА
Невідомий поки що чоловік, представившись кур’єром фірми по продажу харчових добавок Андрієм Ч., запропонував службові послуги жительці Володимира-Волинського Валентині Р. Пенсіонерка вручила, як згодом з’ясується, шахраєві 1338 гривень, з якими він зник по сьогоднішній день.

ХУЛІГАНА ПРИТЯГНУЛИ ДО КРИМІНАЛУ
У газеті від третього червня ц. р. у добірці “Кримінальна хроніка” була вміщена інформація “Конфлікт з поножовщиною”. Як нам повідомили з Володимир-Волинського міськвідділу внутрішніх справ, за фактом “ЧП”, у ході якого Василь Іщишин поранив ножем учня місцевого технікуму Олега Семенюка, порушено кримінальну справу. Під час її розслідування і будуть з’ясовані обставини поножовщини.
Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ.
Telegram Channel