Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Нардеп про «УКРОП»: «Я не бачу можливості називати цю партію патріотичною і перебувати в її лавах»

Волинь-нова

Нардеп про «УКРОП»: «Я не бачу можливості називати цю партію патріотичною і перебувати в її лавах»

Резонансна заява зі стін парламенту

Позафракційний народний депутат Андрій Денисенко оголосив, що виходить з партії «УКРОП» через партійну позицію щодо голосування про зняття недоторканності з нардепа Вадима Новинського (підтримали лише 228 нардепів).



«Ніхто, крім мене, із депутатів-членів політичної партії «УКРОП» не голосував за притягнення цього агента Путіна до кримінальної відповідальності – і це була саме партійна позиція, оголошена мені в кількох телефонних дзвінках». 



«Вітаю всіх українців – голосів за притягнення Новинського до кримінальної відповідальності у Верховній Раді таки вистачило. Ми хотіли припинити договорняки влади з колишніми ригами? Ми вимагали, щоби ГПУ притягала до відповідальності винних за узурпацію влади, вбивства на Майдані і розв’язання війни? То маємо. Бодай перші кроки в тому напрямку. І я би дуже просив громадськість підтримати ці перші парості справедливості, цей рух назустріч нашим спільним вимогам і надати оцінку діям тих, хто зрадив або усунувся і змалодушив», – написав нардеп, пише Цензор.


«Оскільки ніхто, крім мене, із депутатів-членів політичної партії «УКРОП» не голосував за притягнення цього агента Путіна до кримінальної відповідальності – і це була саме партійна позиція, оголошена мені в кількох телефонних дзвінках – я не бачу для себе можливості називати цю партію патріотичною і надалі перебувати в її лавах. Віднині я не лише позафракційний, але й позапартійний. А Новинський, сподіваюся, таки буде сидіти», – заявив Денисенко, інформує wz.lviv.ua.

Telegram Channel